haraj logo
جستجو

میگو فلفلی

مواد لازم :
میگو : ۱ کیلو گرم سیر : ۴ حبه فلفل قرمز : ۳ عدد فلفل سبز : ۳ عدد لیمو ترش : ۱ عدد نمک، فلفل : به میزان لازم روغن سرخ کردنی : به میزان لازم گوجه فرنگی : ۴ عدد سس کچاپ : ۱ قاشق غذا خوری سرکه : ۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت : ۱ قاشق غذا خوری شکر : ۱ قاشق چای خوری

با سلام خدمت دوستانم. امروز میخواهم براتون طرز تهیه یه غذای دریایی خوشمزه و بسیار مقوی رو بنویسم. پایه اصلی این غذا میگو هست که این ماده غذایی سرشار از امگا۳ و فسفره که برای همه سنین احتیاجه مخصوصا کودکان. البته همه میدونیم که امگا۳ و فسفر چه قدر برای مغز مفید و مناسبه. پس حتما این غذای خوشمزه و مفید رو درست کرده و لذت ببرین.


برای درست کردن این غذا ابتدا باید بریم سراغ میگو هامون. نکته ایی که باید در اینجا بگم این هست که حتما سعی کنید میگو رو تازه و از بازار بخرید. میگوی تازه یه طعم دیگه ایی به غذا میده. بعد از خرید میگو ها اول از همه سرشونو رو با چاقو بریده و بعد پوسته روشونو میکنیم.

تو این غذا مهمترین قسمت همین پاک کردن میگو هست. چون بسیاری میگن میگو بوی بد میده و ما از اش استفاده نمیکنیم ولی اگر این مرحله رو درست انجام بدین این ماده غذایی میشه جزء وعده هایی غذایی هر هفتتون. حالا بعد از اینکه پوسته رو میگو رو جدا کردین با یه چاقوی تیز پست یا همون کمر میگو رو برش میدیم و روده میگو رو از داخلش در میاریم.

با در آوردن روده اش دیگه میگو بوی زخم نمیده. سپس میگو ها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا آبش بره. سپس یه لیمو ترش رو برمیداریم  خوب میشوریم چون میخواهیم لیمو رو با پوست توی قابلمه بندازیم تو شستن سطح روش دقت لازم رو به عمل بیارین. سپس لیمو رو به صورت عرضی برش میدیم و میزاریم کنار تا از اش استفاده کنیم.

میگو فلفلی

میگو فلفلی


حالا تو این مرحله اول یه قابلمه رو بر میداریم و آب ریخته داخلش و میزاریم رو حرارت تا به جوش بیاد. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوشید میگوهایی که تو آبکش بود رو میریزیم داخل قابلمه آب جوش و در آخر هم برش لیمو ها رو با کمی نمک بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه.

برای این میگو ها رو میپزیم که اینجوری خیلمون راحت هست که خدای نکرده ممکنه موقع سرخ شدن مغز پخت نشن. برای همین با لیمو ترش میپزیم که هم گوشت میگو ها لطیف تر بشه و هم طعم بهتری بگیره. سپس بعد از اینکه میگو هامون پخت اونها رو آبکش کرده و میگو های پخته شده رو میزاریم کنار.

در ادامه نوبت درست کردن سسی هست که میخواهیم باهاش میگو هامون رو مزه دار کنیم. پس اول گوجه فرنگی و فلفل سبز و قرمزی که داریم رو خوب میشوریم. سپس یه ظرف برمیداریم و بعد از اینکه پوست گوجه هامون رو گرفتیم توی ظرفمون رندش میکنیم و میزاریم کنار.

سپس میریم سراغ فلفل ها اول از همه اونها رو از وسط برش میدیم و تخم هاشو در میاریم که باعث تلخی سسمون نشه و غذا رو هم زشت نکنه. سپس بعد از درآوردن تخم ها اونها رو ریز خرد کرده و میزاریم بمونه.

میگو فلفلی


حالا تو این مرحله اول از همه یه تابه رو میزاریم رو حرارت و روغن هم داخلش میریزیم تا داغ شه بعد از اینکه داغ شد روغنمون  میگوهای پخته شده رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا زمانی که میگو هامون به رنگ طلایی در بیاد سپس میگو ها رو از تابه خارج میکنیم و میزاریم کنار. سپس فلفل های خرد شده رو به تابه اضافه کرده و اونها رو هم تفت  میدیم تا وقتی که نرم بشن سپس اونها رو هم از تابه در میاریم و میریزیم روی میگوهای سرخ شده که تندیش به خورد میگو ها بره.

سپس نوبت درست کردنه سسمون هست. اول از همه سیرها رو پوست گرفته و میشوریم و با دنده ریز رنده رندش میکنیم و میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به سرخ  کردنشون بعد از اینکه کمی تفت دادیم گوجه فرنگی هایی که رنده کرده بودیم رو هم به سیر ها ضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا گوجه فرنگی ها بجوشه و قوام بیاد سپس شکر، آرد ذرت، سرکه ایی که داشتیم رو هم به سسمون اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر هم نمک، فلفل رو اضافه میکنیم و میزاریم سسمون قشنگ جا بیفته. فقط حواستون باشه سستون ته نگیره.

سپس میگو و فلفل های سرخ شده رو به سسمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط بشن سس در تابه رو میبندیم و میزاریم غذامون یه ۲۰ دقیقه ایی بپزه تا همه مواد به خورد هم برن. سپس بعد از ۲۰ دقیقه غذامون آماده شده و تو ظرف کشیده و سرو کنید.

 

میگو فلفلی

آخرین آموزش ها
برترین ها