haraj logo
جستجو

ذرت پنیری فلفلی

مواد لازم :
پنیر خامه ای : 400گرمشیر : 1فنجانکره : 50 گرمپودر سیر : 2 قاشق غذاخوریدانه ذرت : 900 گرمفلفل سبز تند : 200 گرمفلفل هالاپینو : 200 گرم (اختیاری)

پنیر خامه ای، شیر، کره و پودر سیر را درون تابه ای ریخته و آن را روی شعله ملایم به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا زمانی که پنیر آب شود و سس یکنواختی بدست آید. سپس ذرت، فلفل سبز و فلفل هالوپینو را به سس اضافه کرده و خوب هم زنید تا ذرت کاملاً با مواد مخلوط شود. مواد بدست آمده را درون ظرف پیرکس یا ظرفی که قابل گذاشتن در فر می باشد بریزید و در فری که از قبل در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

اطلاعات موادمغذی:

258 کیلوکالری

18 گرم چربی

29.4 گرم کربوهیدرات

7 گرم پروتئین

50 میلی‌گرم کلسترول

1306 میلی‌گرم سدیم

ذرت پنیری فلفلی

آخرین آموزش ها
برترین ها