haraj logo
جستجو

پاستا پنه آلفردو

مواد لازم :
پاستا : 200 گرمسینه مرغ : 1 عددسیر : 4 حبهآب جوش : 1 لیترنمک و فلفل : به مقدار دلخواهزردچوبه : به مقدار دلخواهپیاز : 1 عددروغن زیتون : نصف پیمانهکره : 50 گرمخامه : یک فنجان بزرگپنیر پارمزان : 1 پیمانه


جهت تهیه این غذای ایتالیایی جذاب، ابتدا باید یک سینه مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و یک پیاز به مدت نیم ساعت آبپز نمایید تا گوشت مرغ نرم شود.


پس از پخته شدن سینه مرغ، با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به قطعات کوچک تر تقسیم نمایید.


چهار حبه سیر را با رنده سیر، رنده کرده و داخل یک تابه حاوی روغن زیتون کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.


سپس تکه های سینه مرغ را به سیرهای سرخ شده اضافه نمایید و مجددا با هم تفت دهید.

پاستا پنه آلفردو


پس از سرخ شدن سینه مرغ، نمک و فلفل را نیز به ترکیب خود اضافه نمایید و شعله را خاموش کنید.


در یک تابه کوچک دیگر، حدود پنجاه گرم کره را آب کرده، سپس خامه را به آن اضافه نمایید. (دقت نمایید که شعله باید خیلی کم باشد تا خامه ما ته نگیرد).

پاستا پنه آلفردو


پس از اینکه کره و خامه به خوبی با هم ترکیب شدند، پنیر پارمزان رنده شده و فلفل را نیز به آنها اضافه نمایید. حدود دو دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند و پس از دو دقیقه، شعله را خاموش نمایید.

پاستا پنه آلفردو

پاستا پنه آلفردو


سس به دست آمده در مرحله قبل را به مخلو ط مرغ و سیر اضافه نمایید و به خوبی با هم ترکیب نمایید تا مرغ ها مزه بگیرند.

پاستا پنه آلفردو


در یک قابلمه حاوی آب جوش و نمک، دویست گرم پاستا پنه ریخته و یک ربع صبر نمایید تا پاستا ها نرم شوند. به طوری که وقتی بین انگشتان خود می گیرید له شوند.

پاستا پنه آلفردو


پاستا ها را آبکش نمایید و به سرعت تا داغ هستند به مایه آماده شده اضافه نمایید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.

پاستا پنه آلفردو

پاستای آلفرودی خانگی شما آماده است... نوش جان

 پاستا پنه آلفردو

آخرین آموزش ها
برترین ها