haraj logo
جستجو

پاستا پنه آلفردو با مرغ

مواد لازم :
پاستا پنه : ۱ بستهسینه مرغ کامل بدون پوست : ۱ عددکره : ۵۰ گرمسیر : ۳ حبهخامه : ۲۵۰ گرمپنیر پارمزان رنده شده : ۱/۲ فنجانقارچ : به میزان لازمنمک ،فلفل سیاه : به میزان لازمجعفری یا ریحان (برای تزئین ) : به مقدار لازم


ابتدا سینه مرغمون رو خوب میشوریم و به صورت مکعبی تکه تکه میکنیم .البته اندازشو به صورت دلخواه هم میتوانید خرد کنید .در ادامه یه تابه میزاریم رو حرارت و کره رو میریزیم داخلش و سینه مرغ هارو هم اضافه میکنیم و باهاش تفت میدیم .همینجور که داره تفت میخوره مرغمون با کره ، سیرمون رو رنده میکنیم و به تابه ای که مرغ روتفت میدیم اضافه میکنیم ،انقدر به تفت دادن مرغ رو شعله ملایم گاز ادامه میدیم تا مطمئن شیم مرغمون پخته کمی مونده به پایان تفت مرغ ،کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و بعد زیر شعله رو خاموش میکنیم .

 پنه آلفرو


برای تهیه سس آلفردو یه قابلمه برمیداریم و داخلش کمی کره میریزیم بعد از آب شدن کره روی حرارت کم گاز ،خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد قارچ هامونو که شستیم و خرد کردیم بهش اضافه میکنیم و بعد از اون پنیر پارمزان و کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی قارچ ها نرم بشه و مخلوط خودشو بگیره ،حالا زیر شعله رو خاموش میکنیم و مرغ های تفت داده شده رو بهش اضافه میکنیم .

 پاستا


ابتدا یه قابلمه رومیزاریم روی حرارت بالا و داخلشو  آب میریزیم و میزاریم به جوش بیاد زمانی که جوش اومد پاستا پنه مونو میریزیم داخلش و میزاریم جوش بخوره و بهتر این هستش که با توجه به زمانی که برای ابکش کردن خودش پشته بستش نوشته اونو آبکش کنیم بعد از آبکش کردن پاستای آبکش شده رو به ترکیب سس آلفرو و مرغ اضافه میکینم و با هم خوب مخلوط میکنیم و چون سسمون خامه داره حتما باید گرم سرو بشه .حالا غذا آماده سرو هستش و با کمی ریحان یا جعفری تزئین و سرو میکنیم.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها