haraj logo
جستجو

کیک تخت کره بادام زمینی

 

مواد لازم :
آرد 2 فنجانشکر 2 فنجانجوش شیرین 1/2 قاشق چایخورینمک 1/4 قاشق چایخوریآب 1 فنجانکره 3/4 فنجانکره بادام زمینی 3/4 فنجانروغن 1/4 فنجانتخم مرغ 2 عددباترمیلک 1/2 فنجانوانیل 1 قاشق چایخوریشکر 2/3 فنجانشیر تغلیظ شده 1/3 فنجانکره 1 قاشقمارشمالو 1/3 فنجانوانیل 1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۲۰ نفر

ارزش غذایی: 321 Calories

عکس کیک تخت کره بادام زمینی

کیک تخت کره بادام زمینی

 

 

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مستطیل مخصوص کیکهای تخت انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.

 

 یک کاسه بزرگ بردارید و آرد، 2 فنجان شکر، جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

 

آب و کره را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شیر جوش را از روی گاز بردارید و نصف فنجان کره بادام زمینی و روغن را به آن اضافه  کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط را کم کم در کاسه آرد بریزید و هم بزنید. تخم مرغ ها، باترمیلک و وانیل را با چنگال بزنید. سپس آن را به مایه کیک اضافه کنید. مایه کیک را در قالب پهن کنید.

 

قالب را به مدت 18 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. برای مطمئن شدن از پخت کیک می توانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید.

 

در حالیکه کیک درون فر قرار دارد، 2/3 فنجان شکر، شیر تغلیظ شده و کره را یک شیرجوش بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و در حال جوشیدن آن را هم بزنید. 2 دقیقه این کار را ادامه دهید. شیر جوش را از روی گاز بردارید و باقی مانده کره بادام زمینی، مارشمالو و وانیل را در شیرجوش بریزید و هم بزنید تا مارشمالو در آن ذوب شود و مواد یکدست شوند.

 

وقتی کیک را از فربیرون آوردید، مایه روکش را به صورت گرم روی آن بریزید و قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه کیک ژنوایی (Genoise)

 

آخرین آموزش ها
برترین ها