کرامبل هلو
فر را در دمای 180 درجه تنظیم می کنیم. در مدت گرم شدن فر مواد لازم برای درست کردن کیک را آماده می کنیم. در این دستور میزان مواد مشترک کیک و کرامبل به مقدار برابر در هر دو استفاده خواهد شد.
آرد، جوش شیرین، نمک، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم.
در ظرفی دیگر شکر می ریزیم. کره را آب می کنیم و به آن اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا مواد خامه ای شود. تخم مرغ ها را دانه دانه روی مواد می شکنیم و مخلوط می کنیم.
ماست را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. 1/2 مخلوط آرد و نصف باترمیلک را به مواد اضافه می کنیم و با لیسک زیرو رو می کنیم. باقیمانده مخلوط آرد و باترمیلک را اضافه و فقط با لیسک زیر و رو می کنیم تا خمیر آماده شود.
در قالب روغن می ریزیم و کاغذ روغنی در کف قالب می اندازیم. خمیر را در قالب می ریزیم و هلوهایی را که از قبل برش داده ایم را روی خمیر می چینیم.
کرامبل ها را به صورت دستی خرد می کنیم و روی میوه ها می ریزیم. قالب را در فر می گذاریم تا به مدت 55 دقیقه در فر بپزد.
برای تهیه رویه کرامبلی آرد و شکر قهوه ای و شکر و دارچین و زنجبیل و جوز هندی و نمک و کره را بعد از آب شدن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و در یخچال قرار میدهیم.
برای تهیه باتر میلک در ظرفی سرکه سفید و شیر می ریزیم و مخلوط می کنیم. حدودا 5 دقیقه بعد شیر می بره و باتر میلک آماده میشه.
مرحله نهم تهیه کرامبل هلو:
برای تهیه سس مخصوص پودر قند و خامه و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. اگر مواد در نهایت شل پودر قند و اگر سفت بود خامه را بیشتر استفاده می کنیم و سس را بعد از سرد شدن کیک روی آن می ریزیم.