haraj logo
جستجو

سوپ نخود فرنگی و جعفری با خامه ترش

 

مواد لازم :
موسیر 2 عددژامبون گوشت دودی 4 ورقهروغن زیتوننخود سبز 500 گرمعصاره مرغ (یا سبزیجات) 3 فنجانجعفری تازه یک دستهخامه ترش 2 قاشق غذاخوری

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 168 Calories

تصویر سوپ نخود فرنگی

سوپ نخودفرنگی و جعفری با خامه ترش

 

طرز تهیه: برای تهیه این سوپ نخود فرنگی خوشمزه ابتدا موسیرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید، سپس ژامبون ها را نیز به تکه های کوچک خرد کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و ژامبون را سرخ کنید؛ تا زمانیکه طلایی و ترد شوند.

 

موسیرها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا موسیرها نرم شوند.سپس نخودفرنگی‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. عصاره مرغ را به ترکیب اضافه کنید و زمانیکه مایع به جوش آمد اجازه دهید 5 دقیقه قل بزند. 

جعفری ها را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس با گوشکوب برقی یا مخلوط کن بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست و صاف بشود( کمی از جعفری ها را برای تزئین روی سوپ نگهدارید). به میزان دلخواه نمک و فلفل ( و سایر ادویه ها) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود.( این سوپ بصورت سرد سرو می شود)

سوپ را در کاسه ها بریزید و با خامه ترش و جعفری و روغن زیتون تزئین کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید. 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها