سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی را میتوان با مواد مختلفی تهیه کرد. در دستور سالاد ماکارونی که قبلاً به صورت مرحله مرحله توضیح دادیم از ژامبون، خیارشور، گوجه، ذرت و نخد سبز استفاده شده بود. ترکیب مواد استفاده شده در سالاد ماکارونی مخلوط کمی متفاوت است و میتوانید برای تنوع از آن استفاده کنید.
مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه
زمان کل : ۶۵ دقیقه
برای : ۴ نفر

طرز تهیه سالاد ماکارونی مخلوط
هویج ها و سیب زمینی ها را پوست بکنید سپس بخار پز یا آب پز کنید. تا حدی بپزید که زیاده از حد نرم و له نشوند ، تخم مرغ ها را نیز بپزید و پوست بکنید.
ماکارونی ها فرمی را 10 دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بریزید سپس آبکشی کنید ( به دستور روی بسته بندی ماکارونی دقت کنید تا زمان دقیق جوشاندن آن را بدانید ).
سیب زمینی ها ، هویج ها و تخم مرغ ها را بصورت مکعبی و ریز خرد کنید. کالباس و خیارشورها را نیز مکعبی خرد کنید سپس داخل کاسه ای بریزید و ماکارونی آبکش شده ، نخود فرنگی های پخته یا کنسروی ، شوید خشک ، نمک ، فلفل و به مقدار لازم سس مایونز را نیز اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط نمایید سپس سالاد ماکارونی را سرو کنید.
نکته ها : سس را کمی پیش از سرو سالاد با مواد مخلوط کنید تا سالاد تازه بماند ، در صورت تمایل میتوانید بجای کالباس از مرغ پخته یا قارچ خام استفاده کنید.