سالاد پاستا
مواد لازم :
سینه مرغ 5 عددپاستا فرمی 1 بستهسس مایونز کم چرب 1 فنجانماست کم چرب 1 فنجانپودر کاری 1 قاشق چایخورینخود سبز پخته شده 2 فنجانتربچه متوسط خرد شده 4 عددپیاز اسلایس شده 2 عدد
مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه
زمان کل : ۳۵ دقیقه
برای : ۶ نفر

سالاد پاستا مرغ کاری
طرز تهیه:
به مدت تقریبا 12 تا 15 دقیقه درون آب جوش بپزید تا کاملا پخته شوند و وسط فیله ها دیگر صورتی رنگ نباشند. مرغ ها را با اب سرد آبکشی کنید. مرغ ها را به قطعات نسبتا بزرگ برش بزنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
پاستا را طبق دستور روی پاکت بجوشانید و هنگامیکه قابل جویدن شد، آن را آبکشی کنید و با آب سرد بشوئید.
مایونز، ماست و پودر کاری را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. مرغ سرد، پاستا، نخود سبز، تربچه و اسلایس های پیاز را در به محتویات کاسه اضافه کنید و خوب باهم زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند.
روی ظرف را با سلوفان بپوشانید و آن را حداقل 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.