haraj logo
جستجو

ماکارونی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم :
ماکارونی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم سیب زمینی : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد نمک ، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم ادویه ماکارونی : به مقدار لازم روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم جعفری : به مقدار لازم (برای تزئین ) روغن : به مقدار لازم


ابتدا پیازمون رو برمیداریم و ریز خرد میکنیم سپس یه تابه برداشته و میزاریم رو حرارات و روغن میریزیم تا داغ بشه بعد پیازمون رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادن کمی که سبک شد بهش زردچوبه میزنیم و مجدد تفتش میدیم  تا طلایی بشه زمانی که داشت طلایی میشد گوشت چرخ کردمون رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکینم به سرخ کردنش ، وقتی که رنگ گوشت عوض شد ربمون رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوب سرخ بشه و بو و مزه خامی رب گرفته بشه بعد نمک و فلفل و ادویه ماکارونی رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا خوب سرخ بشه ومیزاریم کنار .

ماکارونی



حالا یه قابلمه رو آب میکنیم ومیزاریم رو گاز با حرارت بالا تا به جوش بیاد داخل آب هم یک الی دو قطره روغن میریزیم که وقتی ماکارونی رو ریختیم بهم نچسبه ، سپس ماکارونی رو بسته به سلیقمون از وسط دو نیم میکنیم یا درسته میریزیم داخل آب به جوش اومده و میزاریم جوش بخوره تا نرم بشه و بهترین زمان آبکش کردن ماکارونی زمانی هستش که وقتی یه دونه از ماکارونی ها رو از وسط نصف کنیم یه نقطه سفید داشته باشه اون موقع بهترین موقع آبکش کردن هستش بعد ماکارونی رو میریزیم تو سبد و  آب سرد میریزیم روی ماکارونی ها تا بهم نچسبه و دونه دونه بشه ،در ادامه تو قابلمه ای که میخوایم ماکارونی رو دم بزاریم روغن میریزیم سیب زمینیمونو ورقه ای برش میدیم برای ته دیگ و بعد یه لیه ماکارونی و یه لایه از گوشتمون میریزیم ،همینجوری لایه لایه ادامه میدیم تا موادمون تمو شه بعد آب و روغن میدیم روش و میزاریم برای دم کشیدن ۴۵ دقیقه بعد غذا آماده است و با کمی جعفری تزئین و سرو میکنیم .

آخرین آموزش ها
برترین ها