haraj logo
جستجو

کیک پاستا

 

مواد لازم :
پاستا لوله ای 400 گرمگوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 2 عدد سیر 2 حبه آویشن 1 قاشق چایخوریپنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

کیک پاستا با گوشت و پنیر

 

 

 

عکس

 

طرز تهیه : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.

 

عکس

 

پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. داخل قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید سپس گوشت چرخ کرده را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.

 

عکس

 

پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید. سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ، پس از اینکه پنیر ذوب شد از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید ( میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ).

 

نکته ها : روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها