haraj logo
جستجو

پاستا

  

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم پنیر پیتزا 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان پیاز 1 عددپاستای پروانه ای 300 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری آویشن مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس

پاستا پروانه ای پنیری

 

 

 

تصویر

 

طرز تهیه : پاستای پروانه ای را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ( مقداری آب درون قابلمه بریزید. سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید و پس از 10 15 دقیقه آبکشی کنید ).

 

عکس

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ، آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه و با حرارت ملایم مخلوط کنید.

 

تصویر

 

ماهیتابه ای را چرب کنید و لایه لایه داخل قابلمه را با پاستا پروانه ای ، سس گوشت ، نخود فرنگی و پنیر رنده شده پر کنید ، در انتها مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید سپس ماهیتابه را 30 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پاستا آماده شود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها