haraj logo
جستجو

پارفیت

 

مواد لازم :
بادام هندی 1 لیوانخامه 1 لیوانآبلیمو 2 قاشق غذاخوریعسل یا شکر 1/4 لیواناسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوریآب 1/4 لیوانمیوه و گرانولا مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

دسر پارفیت میوه و سس بادام

  

عکس

 

طرز تهیه : بادام هندی ، خامه ، عسل ، آبلیمو ، آب و اسانس وانیل را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا یکدست شود ( میتوانید به جای خامه از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ).

 

عکس

 

داخل لیوان سرو مقداری گرانولای خرد شده بریزید و روی آن مقداری سس بادام اضافه کنید ( میتوانید به جای گرانولا از تکه های کیک ، ژله ، بیسکوییت خرد شده نیز استفاده کنید ).

 

تصویر

 

روی سس بادام میوه های خرد شده بریزید ، پارفیت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید روی پارفیت را با مقداری خامه یا بستنی تزیین کنید ).

 

آخرین آموزش ها
برترین ها