haraj logo
جستجو

شیرینی پاپل

مواد لازم :
آرد سفید : 75 گرمشکر قهوه ای : 100 گرمتخم مرغ : یک عددپودر کاکائو : 25 گرمکره : 30 گرمنمک : یک هشتم قاشق چای خوریبکینگ پودر : نصف قاشق چای خوریشکلات تلخ : 70 گرمپودرقند : یک پیمانهوانیل : به مقدار لازم


ابتدا آرد و پودر کاکائو و شکر رو از الک درشت رد می کنیم. بعد نمک و بکینگ پودر رو بهشون اضافه می کنیم. همه این مواد رو د اخل غذا ساز می ریزیم و کره رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره و آرد به خورد هم برن. وقتی که خوب مخلوط شدن حالا تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد وانیل مون رو هم بهش اضافه می کنیم. شکلات تلخ مون رو هم خورد می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم. با قاشق هم می زنیم تا خوب با هم ترکیب بشن. نباید از غذا ساز در این مرحله استفاده کرد چون باعث میشه شکلات ها خیلی ریز بشن. می تونید از شکلات های چیپسی هم استفاده کنید.

شیرینی پاپل



از مواد مون اندازه یم قاشق غذا خوری بر می داریم و می ذاریم داخل سینی یا بشقاب. حالا بدون حالت دادن و به همین صورت می ذاریم توی فریزر تا خودش رو بگیره.مدت پنج تا ده دقیقه کافیه. بهد از 5 تا 10 دقیقه از فریزر در میاریم و با دست گرد می کنیم و توی پودر قند خوب می غلطونیم. نباید پودر قند کم باشه وگرنه جذب می شه. حالا گلوله های پودر قند دار رو داخل سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دیم و توی فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار می دیم و می ذاریم تا 12 دقیقه بمونه و خوب بپزه.


سینی رو از فر در میاریم و می ذاریم تا شیرینی ها خوب خنک بشن. اول نرم هستن و راحت خورد می شن. بعد تز خنک شدن خودشون رو می گیرن و راحت میشه از کاغذ جداشون کرد. 

 شیرینی پاپل

آخرین آموزش ها
برترین ها