haraj logo
جستجو

ماکارونی صدفی تابه ای

 

مواد لازم :
روغن زیتون 2 قاشقپیاز کوچک ریز شده 1 عدد گوشت چرخ کرده یا سوسیس ایتالیایی 250 گرمماکارونی صدفی 2 لیوان آب مرغ 2 لیواناسفناج تازه خرد شده نصف لیوانپنیر پیتزا رنده شده 1/4 لیواننمک ، زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

عکس

 

 

ماکارونی صدفی تابه ای با اسفناج

 

 

 

تصویر 

 

طرز تهیه: روغن زیتون را در کف تابه بریزید و روی شعله قرار دهید تا کمی داغ شود. پیاز های ریز شده را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب آنها را با پیاز مخلوط کرده و هم بزنید. به دلخواه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید.

 

عکس

 

بعد از 5 تا 10 دقیقه تفت دادن، نصف آب مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و قل زدن کرد، می توانید ماکارونی های صدفی را در آن بریزید. بعد از 15 دقیقه هم زدن نصف دیگر آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تقریبا آب مرغ جذب مواد شود.

 

در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها