haraj logo
جستجو

خورش ماست

 

مواد لازم :
گوشت گردن گوشفند 200 گرمشکر 1/2 پیمانهپیاز 1 عددماست پر چرب 3 پیمانهزرده تخم مرغ 1 عددزعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوریگلاب 1 قاشق سوپخوریخلال بادام 1 قاشق سوپخوریمغز گردو 1 قاشق سوپخورینمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۲۵ دقیقه

زمان کل : ۱۴۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر خورش ماست

خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود. خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.

 

خورش ماست

 

طرز تهیه: پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.

 

زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.

 

کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها