haraj logo
جستجو

دسر ژلوکرم پرتقالی

 

مواد لازم :
پرتقال متوسط 2 عددژله ی پرتقالی 1 بستهخامه  250گرمکمپوت آناناس  1 قوطیآب جوش 1 لیوان

مدت زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

 

دسر ژلوکرم پرتقال

  

 

تصویر

 

 

طرز تهیه: در تهیه ی این دسر فقط گوشت پرتقال مد نظر است پس پرتقالها را به گونه ای ببرید که پوست نازک و ضخیم باهم جدا شوند.

 

 

عکس

 

تابه ای را بردارید و با کمک کمی کره یا روغن کف آن را چرب کنید. قطعات پرتقال را در تابه بیندازید و تا زمانیکه آب پرتقالها خارج شود آنها را تفت دهید.

 

حال آب پرتقال را از قطعات جدا کنید و در یک لیوان بریزید.

اگر میزان آب پرتقال کم بود مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا تقریبا 1 لیوان آب پرتقال بدست آید. آب جوش و آب پرتقال را در یک ظرف بریزید و پودر ژله را در آن حل کنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

 

حال نصف پرتقالها را درون کاسه ای بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب بهم بزنید تا خامه حالتی یکنواخت و کمی پفکی به خود بگیرد.

در مرحله ی بعدی تکه ها ی پرتقال باقی مانده و آناناس های خرد شده را به خامه اضافه کنید و فقط کمی مخلوط کنید.

 

پس از بستن ژله مخلوط خامه ای را روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید و صبر کنید تا دسر شما خنک شود.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها