haraj logo
جستجو

سوپ پیاز و پنیر

مواد لازم :
کره : 60 گرمنان تست : 5 عددبرگ بو : یک پرپیاز : 5 عددپنیر گودا : 130 گرمعصاره گوشت : 1.5 لیتر

به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام به همه دوستان عزیزم

امیدوارم حالتون خوب باشه و خنده مهمون همیشگی لب هاتون باشه

امروز می خوام یه غذای خیلی لذیذ و معروف رو بهتون اموزش بدم

اسم این پیش غذا سوپ پیاز و پنیر است. این غذا اصالتا به کشور فرانسه برمیگرده و خیلی هم محبوبه

با من همراه باشید تا این غذای عالی و خوشمزه رو درست کنیم.


سوپ پیاز و پنیر نکته و جزئیات زیادی داره، بخاطر همین بهتره همه وسایل و ابزار الات و مواد اولیه رو اماده کنیم و کنار دستمون قرار بدیم تا چیزیو فراموش نکنیم.

وسایلی که برای تهیه سوپ پیاز و پنیر لازم داریم شامل: یک قابلمه بزرگ، 5 عدد کاسه متوسط و نسوز، سینی محکم مخصوص فر، چاقوی سراشپز و قاشق چوبی هست.

حالا نوبت تهیه مواد اولیه و اندازه گیریشون هستش. حتما از پیاز هایی استفاده کنید که تازه باشد و خراب نباشد.

سعی کنید از مواد اولیه به روز و تازه استفاده کنید.

به شما عزیزان توصیه می کنم حتما عصاره گوشت را در منزلتان تهیه کنید ولی اگر وقت ان را نداشتید می توانید به جای ان از عصاره ها ی اماده در بازار استفاده کنید و دو عدد از ان را در اب جوش حل کنید و به عنوان عصاره گوشت از ان استفاده کنید.


برای تهیه عصاره گوشت ابتدا مقداری گوشت را همراه با سبزیجاتی معطر مانند کرفس و پیاز و هویج و فلفل دلمه ای بگذارید داخل قابلمه و به ان اب زیادی اضافه کنید و بگذارید روی شعله ملایم تا بجوشد. وقتی کمی ابش کشیده شده و اب گوشت و سبزیجات غلیظ شد زیر ان را خاموش می کنیم و از صافی رد می کنیم. ابی که جمع می شود عصاره گوشت می باشد. همیشه سعی کنید در منزل مقداری عصاره گوشت داشته باشید.

سوپ پیاز و پنیر


پیازهای بزرگ را بردارید و پوستشان را بکنید و بشویید. حالا ان ها را به صورت خلالی خورد کنید و کنار بگذارید.

اگر از ان دسته ادم هایی هستید که پیاز چشمتان را می سوزاند من راه حلی عالی سراغ دارم: برای حل این مسئله بعد از پوست کندن پیازها انها را به چهار قسمت تقسیم کنید و حدود پنج الی شش دقیقه در لگن پر از ابی قرارش دهید به این ترتیب دیگر چشم هایتان نخواهد سوخت.

درون یک قابلمه مقداری کره بریزید و صبر کنید تا اب شود. سعی کنید از کره بی نمک استفاده کنید تا کره قهوه ای نشود و نسوزد. بعد از اینکه کره اب شد پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت تردی خارج شده و نرم شوند.

سوپ پیاز و پنیر


حالا از عصاره گوشتی که تهیه کردیم حدود 1.5 لیتر را برمیداریم و داخل پیازهای برشته شده و طلاییمان میریزیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. بعد مقداری نمک و فلفل و برگ بو به ان اضافه می کنیم و میگذاریم روی شعله متوسط تا ریز قل بخورد و بجوشد. هرزگاهی ان را محکم هم بزنید تا مواد چسبیده به ته قابلمه کنده شود و نسوزد تا غذایتان تلخ شود.

اجازه دهید حدود نیم ساعت با شعله ملایم بجوشد و جا بیوفتد.

غلیظ شدن نشانه جا افتادن سوپ می باشد.


نان تست های تازه و مرغوب را بردارید و اطراف قهوه ای ان را ببرید.

حالا کاسه را بیاورید و روی میز بچینید. به طور مساوی سوپ در کاسه ها بریزید. حدود پنج دقیقه صبر کنید تا لایه ای نازک روی سوپ را بگیرد. بعد از گذشت 5 دقیقه نان های تست را روی هر یک از کاسه ها بگذارید مراقب باشید این کار را به ارامی و دقت انجام دهید تا نان تست ها داخل سوپ فرو نرود.

حالا رنده را بردارید و پنیر را روی نان تست ها رنده کنید.


برای خوشمزه تر شدن بیشتر اگر دلتان خواست می توانید روی پنیرهای رنده شده مقداری پودر سیر بپاشید.

حالا کاسه ها را با دقت رو سینی فر قرار می دهیم و در فری که از قبل گذاشتیم گرم شود قرار می دهیم. فر را از بالا روشن کنید ما فقط میخواهیم پنیرها اب شود و به رنگ طلایی روشن در بیاید.

حدود یک دقیقه طول می کشد تا پنیرها اب شود. سپس از فر خارج و سرو کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها