haraj logo
جستجو

پیراشکی نوتلا

مواد لازم :
آرد سفید : 3_4 لیوانروغن مایع : نصف لیوان یا کمترتخم مرغ : 4_5 عددشکلات صبحانه نوتلا : 1 عددشیر : 1 لیوانشکر : 3_4 لیوانوانیل : 1 قاشق چایخوریبکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

سلام و عرض ادب خدمت دوستای عزیزتر از جانم، حالتون چطوره؟ رو به راهین انشالله؟ خیلی فکر کردم که ببینم امروز دستور پخت چه خوراکی خوشمزه ای رو براتون بزارم، بعد از کلی فکر کردن  تصمیم گرفتم براتون طرز تهیه ی پیراشکی نوتلا رو بزارم. دوستای گلم، شاید خیلی ها این شیرینی رو تست نکرده باشن ولی خدمتتون بگم که این شیرینی فوق‌العاده هستش و توصیه می کنم در اولین فرصت حتما حتما تهیه بفرمایید.خب بهتره بریم سراغ تهیه ی این پیراشکی خوشمزه و خوشکل???


 قبل از هر چیزی  آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید. حال درون ظرفی جداگانه، شکر را ریخته  و سپس تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم. خب حالا با همزن دستی و یا برقی به خوبی هم بزنید و سپس وانیل را نیز اضافه کرده و باز هم، هم می زنیم. 

پیراشکی نوتلا


وقتی کرم رنگ شد و به صورت کش دار در آمد، شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.  حال آرد را طی دو الی سه مرحله اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم.


خمیر را به پنج چونه تقسیم کنید. چونه ی اول رو با وردنه پهن کنید و سپس با یک لایه از شکلات نوتلا روکش کنید و سپس چونه ی بعدی را پهن کرده و اضافه می کنیم تا لایه لایه، خمیر و شکلات درست شود.

پیراشکی نوتلا

در آخر یک لیوان یا فنجان روی خمیر قرار بدین و به شکلی که می بینید برش بدین. و به شکل گل در بیارین.حال پیراشکی رو با زرده تخم مرغ روکش کنید و در فر با دمای 180 درجه و به مدت 35 دقیقه قرار بدین، که البته 10 دقیقه ی اول برای گرم کردن فر هستش.

پیراشکی نوتلا

آخرین آموزش ها
برترین ها