haraj logo
جستجو

رشته پلو با مرغ

مواد لازم :
رشته پلویی : به میزان لازممرغ : ۵ تکه رانبرنج : ۴ پیمانهکشمش پلویی : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به میزان لازمرب گوجه فرنگی : به میزان لازمنمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازمدارچین : به مقدار لازمسیب زمینی : ۱ عددزعفران دمکرده : به مقدار لازمپیاز : ۲ عددخلال پسته : به مقدار لازمخلال پسته : به مقدار لازمکنجد : به مقدار لازم


ابتدا مرغ هامونو با آب کم همراه با پیاز و کمی زردچوبه میزاریم بپزه بعد از پخت مرغهامونو سرخ میکنیم و میزاریم کنار بعد پیازمون رورنده میکنیم و سرخ میکنیم وقتی داشت طلایی میشد زردچوبه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ربمون رو داخلش سرخ میکنیم و مرغهامونو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و دارچین رو اضافه کرده و کمی از اب مرغمون رو هم اضافه میکنیم و میزاریم با هم جا بیفتن سر آخر زعفران دمکرده مونو میریزیم وبعداز چند دقیقه که جوش خورد میزاریم کنار . بعد کشمش هامونو میشوریم و میزاریم آبش بره و بعد با روغن سرخ کردنی تفت میدیم و خاموش میکینم و میزاریم کنار و بعد پیاز دیگمونو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا طلایی بشه برا تزئین غذامون

رشته پلو بامرغ


برنجمون رو از قبل با نمک زیاد خیس میکنیم چون میخواهیم آبکش کنیم ، بعد یه قابلمه رو آب میکنیم تا جوش بیاد بعد برنجمونو با کمی نمک میریزیم داخلش تا جوش بخوره و بهترین زمان برا ی آبکش کردن برنج موقعی هستش که وقتی ۱ دونه برنج رو برداشتیم و از وسط نصف کردیم ۱ نقطه سفید داخلش بود اون موقع بهترین زمان برای آبکش کردنه برنج هستش البته برای این غذا ۵ دقیقه مونده به آبکش کردن رشته پلوییمون رو میریزیم تا با برنج جوش بخوره و بعد برنج رو آبکش میکنیم و بعدش ته قابلمونو کمی چرب میکنیم و بعد کنجد میریزیم و بعد سیب زمینی مونو که حلقه حلقه کردیم میزاریم تهش و بعد رشته پلومونو میریزیم داخلش و بعد روش آب و روغن میدیم  تا دم بکشه بعد رشته پلومونو میکشیم و بعد پیاز داغ و کشمش و مرغمون رو هم کنارش سرو میکینم و کمی خلال پسته هم میریزیم روش . نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها