haraj logo
جستجو

کیک ناپلئونی

مواد لازم :
شکر : 1پیمانهکر0 : 165 گرمشیر : 1/3 فنجانبکینگ پودر : 1 قاشق چایخوریارد : 2 لیوانپنیر خامه ای : 200 گرمپودر قند : 2 قاشق غذاخوریتخم مرغ : 1 عددخامه عسلی : 1 پیمانهخامه : 3/4 لیوان

کیک ها انواع مختلفی دارند و همه انواع انها از کیک ساده اسفنجی گرفته تا کیک های طبقاتی و شکلاتی بسیار خوشمزه هستند. در میان این تنوع کیک ها، کیک ناپلئونی یکی از کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که طرز تهیه ان اگرچه تا حدی زمان بر و مشکل است اما در عوض با پختن ان  یک کیک خوشمزه را در منزل به صورت خانگی درست خواهید کرد.

در این مطلب طرز تهیه این کیک خوشمزه را که با خمیر خانگی و دست ساز تهیه می شود و شامل شکر و شیر و پنیر خامه ای و پودر قند و خامه عسلی و تخم مرغ و کره و ارد و بکینگ پودر  است را برایتان می نویسم و امیدوارم ان را در منزل تهیه کرده و همراه خانواده به عنوان یک عصرانه لذیذ و خوشمزه میل کنید.


ابتدا و برای شروع تهیه این کیک، 2 لیوان آرد را داخل یک ظرف می ریزیم و ان را دو بار الک می کنیم.

 کیک ناپلئونی


1 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و ان را با هم زن دستی هم می زنیم تا از لختگی در اید و سپس به ان 1 پیمانه شکر اضافه می کنیم و ان ها را با هم زن برقی خوب مخلوط می کنیم تا شکر با تخم مرغ قاطی شود و مخلوط ما کمرنگ و کش دار شود.

 


1 قاشق چایخوری بکینگ پودر و 65 گرم کره و 1/3 فنجان شیر ولرم را به مواد مرحله قبل ( تخم مرغ و شکر مخلوط شده ) اضافه می کنیم و ان ها را با همزن برقی برای مدت تقریبا 3 دقیقه خوب مخلوط می کنیم.


مواد مرحله قبل را روی بخار کتری قرار می دهیم و انها را برای مدت 10 دقیقه روی بخار کتری خوب هم می زنیم تا مایه ما داغ شود. سپس وقتی مواد ما داغ شد ان را از روی کتری برداشته و آرد الک شده را به مواد اضافه می کنیم و با ان ها خوب مخلوط می کنیم.


وقتی خمیر داغ است ان را به 8 تکه مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را با وردنه به اندازه یک بشقاب پلوخوری و با ضخامت خیلی کم باز می کنیم و سپس خمیر ها را به شکل مربعی قالب می زنیم و اضافه و کناره های خمیر قالب خورده  را نگه می داریم .

 کیک ناپلئونی


ته سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیرهای قالب خورده را کف سینی فر با فاصله قرار می دهیم و سینی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد و برای مدت 5 دقیقه قرار می دهیم تا خمیر ما بپزد.


1 پیمانه خامه عسلی و 100 گرم کره نرم شده در دمای اتاق را با هم در یک ظرف می ریزیم و انها را با همزن برقی برای مدت 8 دقیقه هم می زنیم و سپس به ان ها 200 گرم پنیر خامه ای را اضافه می کنیم و 3 دقیقه دیگر با همزن مواد را خوب مخلوط می کنیم. 


3/4 لیوان خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند را داخل یک ظرف می ریزیم و ان ها را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا خامه خودش را بگیرد. سپس ان ها را به مخلوط مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و ان ها را خوب هم می زنیم تا یکدست شود. اکنون خامه وسط کیک ما اماده است.

 

کیک ناپلئونی


 خمیر باقی مانده پس از قالب زدن کیک را در فر می پزیم تا خشک شود و سپس ان را  با دست پودر می کنیم.


وقتی کیک  تهیه شده در مرحله ششم  خنک شد ان را در یک ظرف قرار می دهیم و روی لایه های ان را از خامه تهیه شده می ریزیم و روی خامه یک لایه دیگر کیک و روی کیک خامه می ریزیم و همه لایه های کیک را به همین شکل روی هم قرار می دهیم و در لایه اخر را از پودر کیک تهیه شده در مرحله قبل می ریزیم. اکنون کیک ما اماده است و ان را برای وعده عصرانه همراه با چای و یا قهوه  می خوریم و یا در مهمانی ها و مجالس سرو می کنیم. نوش جان .

 

آخرین آموزش ها
برترین ها