haraj logo
جستجو

قارچ شکم پر

مواد لازم :
قارچ : نیم کیلوپنیر پیتزا : لازمریحان : لازمگوجه گیلاسی : اپیمانهبادام زمینی : صد گرمروغن زیتون : لازمپودر سیر : لازمپنیر پارمسان : لازمسس گوجه : لازم


نیم کیلو قارچ را در آب سرد بریزید و در آب نمک بپاشید بعد از ده دقیقه قارچ ها را تمیز بشویید. 

قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

حالا کلاهک قارچ را از پایه جدا کنید و داخلش را کمی با قاشق خالی کنید. 

قارچ شکم پر


داخل کلاهک سس گوجه فرنگی بریزید و وقتی کلاهک از سس گوجه پر شد رویش تکه های پنیر پیتزا بریزید. 

قارچ شکم پر

گوجه های گیلاسی را حلقه حلقه کنید از گوجه های خیلی کوچک استفاده کنید و گوجه های حلقه شده را روی پنیر بالای کلاهک قارچ قرار دهید. 


فر را از قبل گرم کنید و یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید یا می توانید فویل روی سینی بگذارید حالا قارچ ها را روی فویل در فر قرار دهید پنچ دقیقه باشد در دمای صد و هشتاد درجه. 


در آسیاب دستی صد گرم بادام زمینی را آسیاب میکنیم بعد سیر له شده را داخلش می ریزیم و بعد برگهای ریحان به اندازه ی دلخواه اضافه کرده و بعد پنیر پارمسان می ریزیم دوباره با دستگاه میکس می کنیم. حال کمی روغن زیتون داخلش اضافه می کنیم و دوباره میکس می کنیم تا کاملا یک دست شوند. 


از موادمان روی قارچ ها می ریزیم و بعد قارچ را ده دقیقه در دمای صد و هشتاد درجه در فر می گذاریم. 

قارچ شکم پر ما آماده است با سس میل کنید

نوش جان

 قارچ شکم پر

آخرین آموزش ها
برترین ها