haraj logo
جستجو

سس قارچ

مواد لازم :
آرد : 1 قاشق غذاخوریآب گوشت : 1 لیوانکره : 5 قاشق غذاخورینمک : به میزان لازمقارچ : 200 گرمفلفل : به میزان لازمخامه : 100 گرمقرص عصاره گوشت : نصف قرص

سس قارچ را معمولا با استیک و پاستا و حتی انواع ساندویچ ها میل می کنند. این سس از چاشنی های لذیذ و پرطرفدار همراه فست فود ها بوده و به دلیل داشتن قارچ پرخاصیت و خوش طعم است. در این سس می توان بسته به ذائقه خودتان از سیر هم استفاده کنید یا به جای خامه از شیر استفاده کنید که چربی کمتری دارد. 


2 قاشق کره مارگارین نرم شده را داخل تابه بی اندازید و بگذارید تا آب شود

سس قارچ

سپس 1 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید تا آرد با کره ترکیب شده و آرد اندکی تفت بخورد و طعم خام آن از بین برود. 

 سس قارچ


1 لیوان آب گوشت را با نمک و فلفل ترکیب کنید (بسته به دلخواه خود می توانید نصف قرص عصاره گوشت به آن اضافه کنید) و به تدریج به آرد درون تابه بی افزایید و آرام آرام هم بزنید تا آرد در آب گوشت حل شود (مدام هم بزنید تا آرد گوله نشود).

سس قارچ


200 گرم قارچ را ریز ریز خرد کنید و در تابه دیگری با کره تفت دهید تا نرم شود و آب آن با کره ترکیب شود.

سس قارچ


قارچ های نرم شده در کره را به همراه 100 گرم خامه به سس در حال غلیظ شدن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا قوام بیاید. سس را درظرف مناسب مخصوص سس سرو کنید و با غذای دلخواه خودتان نوش جان کنید.  

سس قارچ

آخرین آموزش ها
برترین ها