haraj logo
جستجو

کراکت قارچ

مواد لازم :
قارچ : 300 گرمآرد : 260 گرمکره : 100 گرمجعفری : 150 گرمشیر سویا : 1 پیمانهسیر : 2 حبهآرد ذرت : 2 قاشق غذا خوریپودر سوخاری : 2 پیمانهسس خردل : 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل : به مقدار لازمآویشن : 1/2 قاشق چایخوریپودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوریآب ولرم : 2 پیمانهروغن سرخ کردنی : 1 استکان

به نام خدا

 سلام به هاراجی های مهربان ...و دوست داشتنی ..


آرد را دو الی سه بار الک کرده تا نا خالصی نداشته باشد بعد در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم.


جعفری را پاک کرده و در داخل ظرف پر از آبی ریخته تا خیس بخورد بعد از 15 الی 20 دقیقه آن را تمیز شسته و در داخل آبکش مناسبی می ریزیم تا آبش گرفته شود سپس آن را خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم.


سیر ها را در  داخل ظرف پر از آبی ریخته 15 دقیقه صبر می کنیم تا خیس بخورند ( با انجام این کار راحت تر و زود تر پوست سیر ها گرفته می شود ).

بعد پوست سیر ها را گرفته و در داخل ظرف مناسبی له و پوره می کنیم و آماده کنار می گذاریم.

 

قارچ ها را تمیز شسته و آن ها ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم.

مرحله پنجم تهیه کراکت قارچ:

حال در ادامه نصف کره را در داخل تابه نچسب و مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که ذوب شد سیر له شده را اضافه نموده و تفت می دهیم تا بو و عطر آن بلند شود.


حال قارچ خرد شده را اضافه نموده و هم می زنیم وقتی که آب قارچ تبخیر شد و کمی هم سرخ شد سس خردل را اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو کرده تا مخلوط شده و تفت بخورند.

کراکت قارچ

 مرحله هفتم تهیه کراکت قارچ:

حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها می باشد...

پودر دار چین و آویشن و مقداری نمک و فلفل را اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو کرده تا کاملا ادویه ها با مواد مخلوطی ترکیب شوند.

 

60 گرم از آرد الک شده را در تابه دیگری ریخته و باقی مانده کره را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سپس شیر سویا را کم کم اضافه می کنیم و با دست دیگر هم می زنیم تا مایه یکنواختی حاصل شود و سس غلیظی درست شود.


 حال قارچ سرخ شده را همراه جعفری خرد شده به مداد مخلوطی شیر سویا و آرد اضافه می کنیم و مواد را خوب زیر و رو کرده تا مخلوط شده و مایه یک دستی حاصل شود.

کراکت قارچ

 

 حال مواد غلیظ شده را از روی حرارت بر دارید و در داخل ظرف درب داری بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت گردد.


آرد ذرت را همراه آب ولرم در داخل ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا کاملا آرد ذرت در آب ولرم حل شده و مخلوط گردد.

 

200 گرم از آرد الک شده باقی مانده را در کاسه مناسبی می ریزیم و پودر سو خاری را هم چنین در داخل ظرف مناسب و جدا گانه دیگری ریخته و هم چنین محلول آب ولرم و آرد ذرت را در کنار این ها آماده قرار می دهیم.

 

کراکت قارچ

 مرحله سیزدهم تهیه کراکت قارچ:

بعد از زمان مقرر مایه را از یخچال بیرون آورده و با کمک اسکوپ مقداری از مایه را بر داشته و به آن شکل داده و گرد می کنیم و به ترتیب در آرد و محلول مایع آرد ذرت و سپس در پودر سو خاری بغلتانید.

بعد همه مواد را تا انتها به این شکل انجام دهید و در داخل سینی مناسبی بچینید.

کراکت قارچ

 

در ادامه روغن سرخ کردنی را در داخل تابه نچسب و گودی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که کاملا داغ شد گلوله های کراکت را به نوبت در روغن داغ سرخ و برشته می کنیم.

بعد روی کاغذ روغنی چیده تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

در آخر در داخل ظرف سرو گذاشته همراه سبزیجات معطر و سس مخصوص کراکت قارچ میل کنید.

نوش ... جان ...

کراکت قارچ


اگر گیاه خوار نیستید می توانید به جای محلول آرد ذرت و آب ولرم از دو عدد تخم مرغ زده شده استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها