haraj logo
جستجو

پیتزا قارچ و گوشت (بدون فر)

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 200گرم قارچ : 500گرم فلفل دلمه ای : 1عدد بزرگ ذرت : یک فنجان پنیر پیتزا : 300گرم پیاز : 1عدد بزرگ رب گوجه : نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : یک قاشق چایخوری ادویه کاری : 1 قاشق چایخوری پودرآویشن : 1 قاشق چایخوری سس کچاپ : دو قاشق غذاخوری خمیر پیتزا : 2عدد روغن : به مقدار لازم گوجه فرنگی : یک عدد

باز هم یک غذای فست فودی که طرفداران زیادی دارد.پیتزای خانگی...به جای رفتن به فست فودها و خوردن پیتزاهایی که مشخص نیست از چه مواد و با چه کیفیتی درست شده اند این غذا  را می توانید به راحتی در خانه و حتی بدون فر درست کرده و از طعم خانگی اش لذت ببرید.


پیاز را نگینی خرد کرده در مقداری روغن تفت دهید. هرگاه پیاز سبک و شفاف شد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه کرده و خوب سرخ کنید. حال زردچوبه، ادویه و رب گوجه را اضافه کرده و مجدداً آنها را تفت دهید. در آخر ذرت پخته شده و گوجه فرنگی خردشده (در صورت تمایل) را نیز به آنها اضافه کنید.


قارچ ها را شسته حلقه حلقه خرد کنید و در روغن سرخ کرده و آبکش نمایید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

پیتزا قارچ و گوشت


درون قابلمه ای که خمیر در آن جا شود را خوب چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. روی خمیر پیتزا مقداری سس کچاب بمالید و مواد گوشتی را روی آن ریخته و در همه جای خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزا ریخته و یک لایه قارچ ها را روی آنها اضافه کرده خوب پخش کنید و  مقداری آویشن روی آنها بپاشید. سپس یک لایه ی دیگر از پنیر پیتزا روی آنها بپاشید.

پیتزا قارچ و گوشت


درب قابلمه را بگذارید و روی شعله ی کم قرار دهید. پس از نیم ساعت پیتزا آماده می باشد.

پیتزا قارچ و گوشت

آخرین آموزش ها
برترین ها