haraj logo
جستجو

همبرگر قارچ و گوشت

مواد لازم :
گوشت گاو : 500 گرم پیاز متوسط : 3 عدد قارچ : 250 گرم فلفل دلمه ای سبز : ا عدد نان همبرگر : 4 عدد سس مایونز : 50 گرم کره : 80 گرم اسفناج : 150 گرم تخم مرغ : 1 عدد خردل : به مقدار لازم سس گوجه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم

ابتدا گوشت گاو را تمیز کنید و دوبار چرخ کنید. پیازها را بشویید و دو تا از پیازها را روی گوشت رنده کنید. تخم مرغ را روی گوشت بشکنید وکمی نمک و فلفل اضافه کنید. گوشت را ورز دهید. یک ماهی تابه انتخاب کنید و روی شعله اجاق گاز قراردهید کمی کره اضافه کنید. گوشت ها را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. این تکه های گوشت را داخل کره سرخ کنید. نوبت به قارچ می رسد. آنها را تمیز بشویید و سپس باریک ببرید و در کره در ماهی تابه سرخ کنید. 

اسفناج را هم به صورت ساطوری خرد کنید و در کره تفت دهید. نان های همبرگر را باز کنید و ابتدا سس مایونز و خردل و سس گوجه فرنگی را روی نان بمالید. روی هر نان یک قطعه گوشت بگذارید. یک پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای تمیز و حلقه شده را قرار دهید. روی گوشت اسفناج پخته شده را هم روی گوشت قرار دهید. همبرگرها را روی ظرف مناسبی تزئین کنید و با سس خردل و گوجه فرنگی میل کنید.

همبرگر قارچ و گوشت و پیاز

آخرین آموزش ها
برترین ها