haraj logo
جستجو

پای میوه ای چند لایه

مواد لازم :
لیمو ترش : 1عدد کره : 100گرم پودر شکر : 25گرم بکینگ پودر : 2 ق چ شکر قهوه ای : 25گرم نمک : نوک ق چ آرد گندم : 160 گرم پودر دارچین : نصف ق چ خامه پرچرب : 150میلی گرم وانیل : نوک ق چ شلیل : 900 آرد ذرت : 100گرم

به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام و درود خدمت تهاراجکدبانو های عزیز و گرامی

امیدوارم حالتون خوب باشه و کلی انرژی داشته باشید.

امروز در خدمتتون هستم با یک نوع دسر بسیار خوشمزه به نام پای میوه ای چند لایه

در تهیه این دسر برای گرفتن بهترین نتیجه، از میوه های کاملا رسیده استفاده کنید. قبل از ریختن خمیر روی ترکیب میوه حتما شیرینی میوه را بچشید.

اگر میوه ها کاملا رسیده نبودند یا ترش مزه بودند باید کمی شکر روی ان ها بپاشید. در برخی از دستور های غذایی از شما خواسته می شود که هلو را به مدت یک ساعت در اب جوش بیندازید تا بتوانید پوست ان را به راحتی جدا کنید. هر چند من فکر نمی کنم که این کار ضروری باشد. یادتان باشد که اگر به جای هلو از شلیل استفاده می کنید پوست ان را نکنید زیرا پوست شلیل بسیار نازک است.

حالا که کمی درمورد این دسر صحبت کردیم با من همراه باشید تا ان را درست کنیم


برای درست کردن مواد میوه ای هلو و یا شلیل را از وسط نصف کنید و هسته ان را خارج کنید. من از میوه شلیل استفاده کرده ام.

هر نصفه شلیل را به چهار الی پنج قاچ تقسیم کنید و ان ها را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی ان کمی شکر قهوه ای و پودر شکر بپاشید. مقداری اب به ان اضافه کنید و ان را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

پای میوه ای چند لایه


وقتی مواد داخل قابلمه به جوش امد حدود ده گرم ارد ذرت و دارچین به ان اضافه کنید و زیرش را کم کنید تا کم کم قل بخورد.

لیمویی را نصف کرده و ابش را بگیرید و پوست رنگی اش را رنده کنید. حالا ابلیمو تازه و پوست رنده شده ان را به بقیه مواد اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند و کمی غلیظ شوند.

پای میوه ای چند لایه


وقتی میوه ها در حال پختن هستند مواد روی شیرینی را اماده می کنیم. در یک کاسه بقیه ارد و کره و بقیه شکر و بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا موادتان شبیه به خمیر شود.  روی خمیر یک قاشق غذا خوری ابلیمو بپاشید.

اگر دسترسی به مخلوط کن نداشتید می توانید به کمک دستتان مواد را هم بزنید و خمیر درست کنید.

 


حالا با استفاده از چنگال و یا قاشق چوبی و یا کفگیر پلاستیکی 120 الی 150 گرم خامه پر چرب را انقدر می زنیم تا فرم بگیرد و بعد به مواد خمیر اضافه می کنیم و ان را به گونه ای با احتیاط و ارام هم می زنیم تا مواد از هم باز نشود و بتوانید ان را لوله کنید. خمیر را به صورت توپی گرد دراورید و ان را روی پیش خوان قرار دهید. قبل از قرار دادن خمیر روی پیش خوان ابتدا ان جا را ارد پاشی کنید و بعد خمیر را انجا بگذارید تا خمیر به پیش خوان نچسبد.

خمیر را به کمک دست و یا وردنه باز کنید. خمیر را طوری باز کنید که یک سانتی متر ضخامت داشته باشد.


با استفاده از قلب شیرینی پزی و یا کارد خمیر را به شکل حلقه های شش سانتی متری ببرید. با این مقدار خمیر باید نه الی ده خمیر دایره ای داشته باشید.

حالا ظرفی نشکن را بیاورید و میوه های پخته شده را درون ان بریزید.

حالا خمیر ها را روی میوه ها قرار دهید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا روی ان به رنگ طلایی در بیاید و میوه ها در گوشه ظرف ارام بجوشد.

وقتی کیک پخت خامه زده شده شیرین را درست کنید. 175 میلی لیتر خامه ی پر چرب را داخل یک کاسه متوسط بریزید و با استفاده از مخلوط کن برقی خامه را انقدر بزنید تا غلیظ شود سپس وانیل را به ان اضافه کرده و هم بزنید.

حالا تکه ای از پای اماده شده را برش بزنید و درون ظرف قرار دهید و کنارش مقداری خامه زده شده بگذارید و سرو کنید.

پای میوه ای چند لایه

آخرین آموزش ها
برترین ها