haraj logo
جستجو

پیتزا لقمه ای با نان تست

مواد لازم :
نان تست : 2 عددروغن : دلخواهنمک و فلفل و زردچوبه : لازمرب گوجه فرنگی : 1قاشقسس گوجه : لازمپنیر پیتزا : لازمگوشت چرخ کرده : 150 گرمقارچ : 5 عددپیاز : 1عددآب : نصف استکانآب لیمو و آب نارنج : لازمفلفل دلمه ای سبز و قرمز : 1عددفلفل دلمه ای سبز و قرمز : 1عددفلفل دلمه ای قرمز : 1عدد


مواد میانی پیتزای لقمه ای:

ابتدا یک عدد پیاز را خرد می کنیم در ماهی تابه کمی روغن میریزیم و پیاز را سرخ میکنیم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.

پیتزا لقمه ای با نان تست

بعد صد و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهی تابه میریزیم و با پیاز هم میزنیم.

 پیتزا لقمه ای با نان تست

یک قاشق غذاخوری رب گوجه داخلش می ریزیم دوباره هم می زنیم دو دقیقه که تفت خورد نصف استکان آب به آن اضافه می کنیم و آب لیمو و آب نارنج به اندازه ی یک قاشق داخلش می ریزیم می توانیم برای خوش عطر و طعم شدن یک فلفل دلمه ای سبز و قرمز را خرد کرده در ماهیتابه بریزیم بعد صبر می کنیم تا آبش تبخیر شود ولی مواظب باشیم نسوزد. 

پیتزا لقمه ای با نان تست


 در این مرحله فر را روی دمای صد و هشتاد درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا فر گرم شود.

نان تست ساندویچی دراز را از وسط برش میدهیم و رویش سس گوجه فرنگی را می ریزیم بعد کمی پنیر پیتزای خرد شده را روی نان تست می ریزیم. از مواد میانی که در مرحله ی اول درست کردیم روی نان تست بریزیم حال یک عدد فلفل سبز دلمه ای را در اندازه های دلخواه خرد می کنیم و روی پنیر پیتزا بریزیم. پنج تا قارچ تازه را بخوبی با آب سرد بشوییم و به شکل دلخواه برش دهیم و مانند فلفل روی پنیر پیتزا در روی نان تست بگذاریم.

روی مواد پنیر پیتزای زیادی بریزیم و بعد نان تست را در فر به مدت پانزده دقیقه قرار دهیم تا پنیر پیتزا طلایی رنگ شود.

پیتزا لقمه ای با نان تست

نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها