haraj logo
جستجو

کوکوی تره

مواد لازم :
تره : 500گرم تخم مرغ : 5عدد روغن : به مقدارلازم گردو : 50گرم نمک و فلفل : به مقدارلازم آرد : 2قاشق غذاخوری زرشک : 50گرم


ابتدا تره را خیلی تمیز بشویید.سپس تره ی که شسته شد را بگذارید کمی آبش گرفته بشه و چرخش کنید یا بسیار ریز خرد کنید.گردو ها را هم بشکنید و آسیاب کنید.به تره اضافه کنید.زرشک را هم به تره و گردو اضافه کنید.


حالا به مخلوط تره و گردو و زرشک تخم مرغ ها را هم اضافه کنید.مقداری آرد هم اضافه کنید.نمک و فلفل را هم اضافه کنید.این مواد را به خوبی با یک دیگر مخلوط کنید به طوری هم بزنید که همه مواد کوکوی تره با یک دیگر مخلوط شوند.سپس مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و مواد مخلوط شده کوکو را در ظرف بریزید و تفت بدین.


وقتی که یک طرف کوکوی تره شما سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.برای راحتی کار طبق تصویر مرحله دوم کوکو را به چهار قسمت تقسیم کنید تا بتوانید هر دو طرف را به آسانی برگردانید.هاراجیای محترم کوکوی تره بسیار خوشمزه و مقوی هم هست برای وعده عصرانه هم شما میتونید این کوکوی تره را استفاده کنید.خانم های آشپز هاراجی این طرز تهیه کوکوی تره بسیار کامل هستش و خودم هم کوکوی تره را با این طرز تهیه یاد گرفتم و برای خانواده عزیزم تهیه میکنم.امیدوارم که شما هم بسیار لذت ببرید و نظرات خودتون را اعلام کنید.البته که کوکوی تره بسیار جذاب و خوش طعم است و کمتر کسی پیدا میشه که این کوکوی تره را دوست نداشته باشه.نوش جان کنید و لذت ببرید البته که برای تزیین از گوجه میتوانید استفاده کنید.

کوکوی تره

آخرین آموزش ها
برترین ها