haraj logo
جستجو

برنج کته قالبی

مواد لازم :
برنج : 2 پیمانهروغن : 3 قاشق غذاخوریآب : 3 پیمانهنمک : به میزان دلخواهکره : به میزان دلخواه


جهت تهیه این مدل برنج، ابتدا دو پیمانه برنج را به خوبی پاک نموده و سپس به مدت حداقل یک ساعت داخل آب سرد خیس نمایید تا کمی نرم شوند.


پس از خیس خوردن برنج ها، چندین بار برنج را با آب سرد شسته و آب آن را بیرون بریزید تا تمام مواد معلق داخل آب برنج از آن خارج شوند.


برنج خیس خورده را داخل یک قابلمه ریخته، سه پیمانه آب روی برنج ها ریخته و مقدار مناسبی نمک به آب اضافه نمایید.

برنج کته قالبی


برنج را روی شعله متوسط قرار داده و اجازه دهید تا آب برنج به جوش آید.


پس از به جوش آمدن آب برنج، حدود سه قاشق غذاخوری روغن نیز به آن اضافه نمایید.

 


اجازه دهید تا آب برنج تمام شود. پس از تمام شدن آب برنج، برنج ها را به صورت مخروطی درآورده و از دیواره های قابلمه فاصله دهید. سپس دمکنی را روی قابلمه قرار داده، شعله را کم نموده و حدود بیست دقیقه اجازه دهید تا پلو، دم بکشد.


پس از تهیه ی کته، داخل یک کاسه را با کره چرب نموده، کته را داخل کاسه ریخته و با کف قاشق پلو را فشار دهید تا فشرده شوند. روی کاسه را یک بشقاب قرار داده و خیلی سریع کاسه را به سمت کف بشقاب برگردانید تا پلو به شکل قالبی درآید.

کته قالبی شما آماده است... نوش جان

برنج کته قالبی

آخرین آموزش ها
برترین ها