haraj logo
جستجو

چای (دمنوش) گل محمدی

مواد لازم :
چای : دو پیمانهگل محمدی : دو الی چهار غنچهآب جوش : چهار فنجانعسل : به مقدار دلخواهخرما : به مقدار دلخواه


جهت تهیه ی این نوشیدنی گرم و دلچسب، ابتدا دو الی چهار عدد غنچه گل محمدی را به خوبی بشویید. (در صورت امکان پنج الی ده دقیقه داخل آب سرد خیس نمایید تا از هر گونه آلودگی و گرد و غبار پاک شود).


غنچه های گل محمدی را پس از تمیز شدن، به صورت درسته و کامل، داخل فیلتر قوری بیاندازید. (منظور از درست و کامل این است که گلبرگ گلبرگ نکنید، بلکه غنچه گل محمدی را با همان شکل خودش داخل قوری بیندازید).

چای (دمنوش) گل محمدی


دو پیمانه چای خشک به فیلتر قوری اضافه نمایید.

چای (دمنوش) گل محمدی


سپس آب جوش را به ترکیبات چای و غنچه های گل محمدی اضافه نمایید.


قوری را روی کتری قرار دهید تا به وسیله ی بخار حاصل از کتری دم بکشد و عطر و طعم گل محمدی در چای پخش شود.


پس از حدود یک ربع الی بیست دقیقه چای را در فنجان بریزید.


این نوشیدنی گرم را می توانید همراه با خرما و یا کمی عسل، بسته به ذائقه و سلیقه ی خود، به عنوان عصرانه یا میان وعده به خصوص در روزهای سرد سرو نمایید. این چای عطر فوق العاده دلچسبی دارد. لذا برای پذیرایی از میهمانان نیز گزینه بسیار مناسبی می باشد.

چای گل محمدی شما آماده است... نوش جان

چای (دمنوش) گل محمدی

آخرین آموزش ها
برترین ها