haraj logo
جستجو

میرزاقاسمی

مواد لازم :
بادمجان : یک کیلوگرمگوجه فرنگی : چهار عددسیر : چهار حبهتخم مرغ : چهار عددزردچوبه : به مقدا لازمفلفل : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری


 

ابتدا بامجان ها را کبابی می کنیم و پوست آن ها را جدا کرده و به صورت ساتوری خرد می کنیم. گوجه فرنگی را نیز خیلی نازک پوست گرفته و رنده می کنیم. سیر ها را نیز یا خرد یا رنده می کنیم.( فرقی نمی کند) در تابه روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و سیر ها را به آن اضافه می کنیم. زردچوبه  ا هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس بادمجان های کبابی و ساتوری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بیست دقیقه این مواد را تفت می دهیم تا خوب طعم بگیرند و کمی سرخ شوند.

میرزا قاسمی


در مرحله ی آخر گوجه فرنگی های رنده شده را به موادمان اضافه می کنیم. نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم. درب ظرف را می گذاریم و با حرارت ملایم می گذاریم مواد کاملا جا بیفتد. وقتی آب گوجه فرنگی تبخیر شد اگر دوسداشتید می توانید کمی رب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید.

 میرزاقاسمی


تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و هم می زنیم و روی بادمجان ها می ریزیم و دوباره هم می زنیم تا با همه مواد مخلوط شود. اگر یکی از تخم مرغ ها را نگه دارید می توانید آن را در قالب تخم مرغ بشکنید و آن را هم نزنید تا تخم مرغ پخته شود سپس این تخم مرغ را برای تزئین استفاده کنید. هنگام میل کردن حتما میرزا قاسمی به همراه سبزی خوردن تازه، زیتون پرورده و سیر ترشی خوشمزه تر خواهد شد.

 

 میرزاقاسمی

آخرین آموزش ها
برترین ها