haraj logo
جستجو

میرزاقاسمی

مواد لازم :
بادمجان کباب شده : ۴ عددگوجه فرنگی : ۴ عددسیر : ۳ حبهتخم مرغ : ۲ عددروغن : به مقدار لازمنمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم

 سلام خدمت کدبانوهای عزیز و همراهان گرامی هاراج. از اینکه مثل همیشه همراه ما هستید و مارو با نظرات خوبتون یاری میکنید سپاسگزاریم. قراره بهتون طرز تهیه یه غذای خوشمزه گیلکی رو آموزش بدیم.برای تهیه میرزا قاسمی همراه ما باشید.

میرزا قاسمی


ابتدا بادمجان را به خوبی بشویید و سپس ان را روی شعله پخش کن قرار دهید و شعله را روی کمترین مقدار تنظیم کنید.اجازه دهید بادمجان روی شعله ی کم به خوبی کباب پز شود و مغز پخت شود. 

میرزاقاسمی


هنگامی که بادمجان کاملا کبابی شد آن را در سینی بزرگی قرار دهید تا خنک شود و پوست آن را با کمک چنگال و چاقو بگیرید. سپس ان را در ظرف مناسبی بریزید و با گوشت کوب به خوبی بکوبید.

میرزاقاسمی


اکنون گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید و خورد کنید. سیر را هم پوست بگیرید وخورد کنید و در تابه بریزید و دو دقیقه تفت دهید. سپس گوجه های خورد شده را هم اضافه کنید و بازهم تفت دهید. بعد 5 دقیقه یک قاشق روغن و نمک و زردچوبه و فلفل و بادمجان له شده را هم اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و با گوشت کوب کمی له کنید مواد را تا به خوبی باهم ترکیب شود.

 
 

اکنون تخم مرغ ها را روی مواد میرزا قاسمی بریزید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی شعله کم بماند تا به خوبی مواد مغز پخت شود و تخم مرغ پخته شود.

سپس ان را در ظرف مناسب ریخته ومیل نمایید. نوش جان

میرزاقاسمی

آخرین آموزش ها
برترین ها