haraj logo
جستجو

مینی پیتزا با گوجه فرنگی و ماهی کولی

مواد لازم :
گوجه فرنگی : 3 عددفیله ماهی : 20 تکهاورگانو : 1/2 قاشق چایخورینمک : به میزان لازمفلفل سیاه : به میزان لازممخمر : 30 گرمآب : 2/3پیمانهآرد : 450 گرم

برای تهیه ی این مینی پیتزاهای خوشمزه بهتر است خمیر پیتزارا خودتان تهیه  کنید. اما اگر امکان تهیه خمیر خانگی را نداشتید میتوانید از خمیر پیتزاهای پفکی آماده نیز استفاده کنید. فر را روشن کنید و دما را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی فر را چرب و آماده کنید.180 گرم  خمیر را که از 2 ساعت پیش آماده کرده اید و حالا به حجم دلخواه رسیده بر روی سطحی که با آرد پوشانده شده قرار دهید تا نچسبد و به راحتی جدا شود سپس به کمک وردنه خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید، و با یک وسیله مناسب آن را به قالب‌های 6 سانتیمتری در آورید. برای اینکار می‌توانید از قالب‌های مخصوص یا دهانه لیوان کمک بگیرید. خمیر را در سینی فر که از قبل آماده کرده بودید قرار دهید و روی هر تکه از خمیر یک ورقه نازک گوجه فرنگی و یک نیمه فیله ماهی و کمی اورگانو (پونه کوهی) بگذارید و نمک و فلفل را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه درون فر بگذارید تا کامل پخته شوند به طوری که خمیر به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی شود. مینی پیتزای شما آماده است، داغ نوش جان فرمایید.

مینی پیتزا با گوجه فرنگی و ماهی کولی

آخرین آموزش ها
برترین ها