haraj logo
جستجو

مینی چیزکیک قند رنگی

مواد لازم :
کلوچه وانیلی : 1 پیمانهشکر : 118 گرمکره : قاشق غذاخوریآرد : 1.5 قاشق غذاخوریپنیر خامه ای : 450 گرمتخم مرغ : 2 عددخامه سنگین : 3 قاشق غذاخوریوانیل : 1.5 قاشق چایخوریقند رنگی : 1/2 پیمانهخامه ترش : 1/4 پیمانهاسانس بادام : نصف قاشق چایخوریخامه قنادی : کمی برای تزئین

مینی چیزکیک یک نوع کیک در اندازه کوچک و تک نفره است. چیزکیک قند رنگی یک نوع از چیزکیک خامه ای است که به دلیل رنگارنگ بودن ظاهر بسیار زیبایی دارد. مینی چیز کیک را معمولا در قالب مافین قرار می دهند و در خود قالب کاغذ می گذارند. مینی چیز کیک تزئین بسیار زیباتری نسبت به چیز کیک های بزرگ تر دارد برای همین برای مهمانی ها مناسب تر است. مینی چیز کیک در سه نوع پخت و سرو می شود. مینی چیزکیک قالبی، مینی چیزکیک لیوانی، مینی چیز کیک کاپ کیکی که ما در این پست به تهیه نوع سوم آن می پردازیم. ماده ای که در این نوع کیک های زیبا استفاده می شود پنیر خامه ای و خامه ترش است که در صورت در دسترس نبودن خامه ترش می شود ماست چکیده را جایگزین کرد.

ویژگی خوبی که مینی چیزکیک دارد این است که مواد تشکیل دهنده آن به راحتی قابل حذف و اضافه است و بجز مواد اصلی تشکیل دهنده هر چیزکیکی بقیه را می توان براساس سلیقه تغییر داد. حتی می توانید آن را در قالب کاغذی بگذارید یا بدون کاغذ روی قالب بریزید تا بتوانید لایه های تشکیل دهنده چیزکیک را ببینید. تزئین هم دست شما را برای ایجاد ابتکارات و ایجاد ظاهری جذاب برای مینی چیزکیکتان باز گذاشته است.


فر را با دمای 160 درجه روشن می کنیم. قالب مافین را آماده می کنیم و قالب کاغذی را در هر یک قرار می دهیم.


کلوچه های وانیلی را در مخلوط کن می ریزیم و خرد می کنیم. کلوچه ها را در کاسه می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه می کنیم.


کره را به روش بن ماری ذوب کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزدن را با همزن یا با چنگال انجام می دهیم.


قالب را کنار دست خود می گذاریم و یک قاشق سرپر از مواد بر می داریم و در هر قالب کاغذی می ریزیم. با پشت قاشق خمیر را صاف می کنیم.

مینی چیزکیک قند رنگی


فر به اندازه کافی گرم شده است و حالا زمان آن است که قالب را در فر قرار دهیم. 6 دقیقه زمان مناسبی است که این مواد پخته شود. بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


برای تهیه مواد میانی چیزکیک اول آرد را الک کرده و با 105 گرم شکر مخلوط می کنیم.


در یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای را می ریزیم و مخلوط شکر و آرد را به آن اضافه می کنیم. به وسیله همزن برقی مواد را هم زده و یکدست می کنیم. اگر مخلوط موقع هم زدن به لبه های کاسه رسیده باشد آن ها را به سمت پایین و بقیه مواد می کشیم و هم می زنیم.


تخم مرغ ها را یکی یکی روی مواد می شکنیم و همزمان هم می زنیم. خامه سنگین و خامه ترش و اسانس بادام و وانیل را اضافه می کنیم.


1/4 پیمانه از قند رنگی را روی مواد می ریزیم. با لیسک موادی را که اضافه کرده ایم زیر و رو می کنیم تا با هم مخلوط شود.

مینی چیزکیک قند رنگی


از مواد بر می داریم و روی قالب می ریزیم تا اندازه ای که کامل پر نشود و مقداری روی هر قالب قند رنگی می ریزیم.


قالب را در فر می گذاریم و 20 دقیقه صبر می کنیم. چیزکیک ها بهتر است موقع پخت ترک نخورند ولی این نوع اگر ترک هم خورد بعدا که آن ها را بیرون از فر گذاشتیم ترکشان از بین می برد.


چیزکیک را 30 دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد آن را بدون اینکه بپوشانیم در یخچال می گذاریم تا 3 ساعت هم در یخچال بماند. بعد از اینکه چیزکیک ها را از یخچال بیرون آوردیم آن ها را با خامه قنادی یا قند رنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. 

مینی چیزکیک قند رنگی

آخرین آموزش ها
برترین ها