haraj logo
جستجو

سالاد مکزیکی با کالباس

مواد لازم :
کلم سفید : 200 گرمکلم بنفش : 200 گرمکالباس : 200 گرمکنسرو ذرت : 1 قوطینمک و فلفل : به میزان لازمماست : 4 قاشق غذاخوریسس مایونز : 4 قاشق غذاخوریشکر : 1 قاشق چایخوریجعفری : 100 گرمگوجه گیلاسی : 6 عدد

با سلام خدمت همراهان گرامی و کدبانوهای عزیز، از اینکه همواره با ما همراه هستید  و با نظرات خوبتان مارا یاری میکنید، بسیار خرسندیم. امیدواریم با دستور های آشپزی هاراجی سفره هاتون رنگی باشه و جمع خونوادگیتون همیشه جمع باشه.برای شما طرز تهیه یک سالاد بسیار لذیذ را در نظر گرفتیم که بسیار سریع و آسان درست میشود و برای مهمانی های دور همی بسیار مناسب است.امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید.


 ابتدا کلم سفید و بنفش را خوب بشویید و به صورت نواری برش بزنید، و آن را در کاسه بریزید. کالباس ها را ریز خورد کنید و با کلم مخلوط کنید. میتوانید مقداری کالباس اضافه نگه دارید و در نهایت از آن برای تزیین استفاده کنید.

سالاد مکزیکی


جعفری را پاک کنید و خوب بشویید و ریز کنید.گوجه گیلاسی را هم بشویید و آن را  به قطعات ریز تقسیم کنید ( میتوانید گوجه گیلاسی ها را به صورت کامل در سالاد استفاده کنید و آن را ریز نکنید که این کاملا سلیقه ایی است.) و به همراه ذرت با باقی مواد مخلوط کنید.

سالاد مکزیکی


برای تهیه ی سس این سالاد ابتدا ماست را در یک کاسه ی مناسب بریزید و سس مایونز را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل و شکر را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سس را روی سالاد بریزید و خوب با باقی مواد ترکیب کنید تا یکدست شود.اکنون در یک ظرف مناسب سالاد را بریزید و تزیین کنید.نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها