haraj logo
جستجو

ذرت مکزیکی

مواد لازم :
کنسرو ذرت : یک بستهقارچ : پنج عددپنیر پیتزا : یک لیوانکره : یک قاشقسس مایونز : سه قاشقپودرآویشن : یک قاشقفلفل سیاه : نصف قاشقآبلیمو : یک قاشق

1- قارچ ها را ورقه کنید. داخل تابه کره بریزید و وقتی شروع به ذوب شدن کرد قارچ را به آن اضافه کنید. کمی تفت بدهید. 

 2- بعد ذرت را اضافه کنید و تفت بدهید. درب تابه را 5-10 دقیقه ببندید.

 3- حال آویشن، فلفل، پودر سیر و مایونز را بریزید و مخلوط کنید. آبلیمو را هم اضافه کنید. 

 4- شعله را خاموش کنید و پنیر را اضافه کنید تا با حرارت خود غذا ذوب شود.

ذرت مکزیکی

آخرین آموزش ها
برترین ها