haraj logo
جستجو

کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر

 

مواد لازم :
تخم مرغ 6 عددآرد سفید 6 قاشق سوپخوریشکر 6 قاشق سوپخوریکاکائو 2 قاشق سوپخوریبکینگ پودر 2 قاشق مرباخوریکرم رویال به دلخواهمارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر 1/5 لیوانشکلات بدون مغز 150 تا 200 گرم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۵ دقیقه

زمان کل : ۷۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

کیک مکزیکی

  

طرز تهیه: یک قالب برای کیک انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. فر را تا دمای 175 درجه سلسیوس گرم کنید.

 

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با شکر مخلوط کنید تا رنگ آن کاملا کم رنگ شود.کاکائو را اضافه کنید و سپس بکینگ پودر را درون آن بریزید.

 

سفیده را جداگانه آنقدر بهم بزنید تا کاملا کف کند و سفت شود و در ظرف جابجا نشود. مواد سفیده و زرده را خوب باهم مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند. مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را در طبقه پایینی فر قرار دهید. مدت زمانی که برای پخت کیک لازم است تقریبا 50 دقیقه می باشد.

 

کیک را از قالب بیرون بیاورید و آن را از پهلو به سه لایه تقسیم کنید. روی هر لایه کرم پاتیسیر یا مارمالاد بمالید و لایه ها را روی هم قرار دهید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس روی کیک بمالید. کرم رویال را به صورت خطوطی روی کیک بمالید و آن را تزئین کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها