haraj logo
جستجو

ماکارونی گوشت

مواد لازم :
ماکارونی : یک بستهپیاز : 1 عددسیب زمینی : 1 عددگوشت چرخ کرده : 150 گرمفلفل دلمه ای : نصف یک عددنمک : به مقدار دلخواهفلفل سیاه : به مقدار دلخواهزردچوبه : به مقدار دلخواهرب : 2 قاشق غذاخوریآب : 1/5 لیترروغن سرخ کردنی : یک فنجان


برای تهیه ی ماکارونی گوشت ابتدا یک پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن کمی تفت می دهیم تا پیازها به رنگ طلایی در آیند.

ماکارونی گوشت


سپس گوشت چرخ کرده که قبلا یخ زدایی شده است را به پیازها اضافه می کنیم. (دقت نمایید در این مرحله با استفاده از قاشق تکه های چسبیده گوشت را از هم جدا نمایید تا گوشت ها به خوبی تفت بخورند)

ماکارونی گوشت


پس از سرخ شدن گوشت ها، زیر شعله را کم کرده و ادویه های ذکر شده به همراه فلفل دلمه ای خرد شده را به آنها اضافه می کنیم.

ماکارونی گوشت


نهایتاً 2 قاشق غذاخوری رب را به مایه اضافه کرده و پس از اینکه به خوبی تفت داده شدند یک لیوان آب جوش به مایه ماکارونی اضافه کرده و اجازه می دهیم جوش بیاید تا مایه ماکارونی به خوبی قوام بیاید و غلیظ شود.

ماکارونی گوشت


روی یک شعله ی دیگر گاز یک قابلمه آب و نمک قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، یک بسته ماکارونی به آن اضافه نموده، ده دقیقه صبر می کنیم تا ماکارونی ها کمی نرم شوند. (دقت نمایید در این مرحله ماکارونی ها باید طوری نرم شوند که وقتی بین دو انگشت می گیریم کمی له شوند).

ماکارونی گوشت


پس از نرم شدن ماکارونی ها، آن را داخل آبکش ریخته و زیر آب سرد می گیریم تا ماکارونی ها خمیر نشوند. سپس آبکش را کنار می گذاریم تا آب از آن خارج شود


مایه ماکارونی را به ماکارونی های آبکش شده اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا تمام ماکارونی ها به مایه آغشته شوند.


ته قابلمه تفلون را روغن ریخته، سیب زمینی های برش خورده را ته آن می چینیم.

ماکارونی گوشت


ماکارونی ها را داخل قابلمه ریخته، دمکنی را روی قابلمه قرار داده و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر می کنیم تا ماکارونی دم بکشد.

ماکارونی گوشت

غذای شما آماده است... نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها