haraj logo
جستجو

املت گوشت

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 100 گرمتخم مرغ : 2 عددروغن سرخ کردنی : به میزان لازمنمک،فلفل،زردچوبه : به میزان دلخواهپودر سیر : به میزان دلخواهپودر پاپریکا : به میزان دلخواهرب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوریگوجه فرنگی : 1 عددپیاز : 1 عدد


جهت تهیه املت گوشت، ابتدا یک عدد پیاز را به خوبی شسته، پوست کنده و به صورت نگینی آن را خرد نمایید.


داخل یک تابه مقدار مناسبی روغن سرخ کردنی ریخته و سپس پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

املت گوشت


پس از سرخ شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را نیز به آنها اضافه نموده و به خوبی تفت دهید تا تمام گوشت ها به طور کامل سرخ شوند.

املت گوشت


پس از سرخ شدن گوشت ها و پیازها، شعله اجاق گاز را کم نموده، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا را نیز به ترکیبات فوق اضافه نموده و به خوبی تفت دهید.


یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک عدد گوجه فرنگی رنده شده را نیز به ترکیبات فوق اضافه نمایید و مجددا تهاراجمواد را با هم تفت دهید. (دقت نمایید در تهاراجاین مراحل شعله اجاق گازتان کم باشد).

املت گوشت


در نهایت دو عدد تخم مرغ را داخل تابه شکسته و به خوبی هم بزنید تا با مواد به طور یکنواخت مخلوط شود. پس از پنج دقیقه تفت دادن، زیر اجاق را خاموش نموده و املت را سرو نمایید. (می توانید تخم مرغ ها را قبل از اینکه داخل تابه بشکنید، داخل یک کاسه شکسته، با چنگال به خوبی هم بزنید تا کف کنند و بعد به تابه اضافه نمایید. به این ترتیب، تخم مرغ ها حسابی پف می کنند و شکل بهتری به غذای شما خواهند داد).

املت گوشت

املت گوشت شما حاضر است... نوش جان

املت گوشت

آخرین آموزش ها
برترین ها