haraj logo
جستجو

پیراشکی گوشتی

مواد لازم :
خمیرمایه : یک و نیم قاشق چایخوریشکر : 1 قاشق غذاخوریآب ولرم : یک و نیم لیوانتخم مرغ : یک عددنمک و فلفل : به مقدار لازمروغن مایع : 2 قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمماست : نصف لیوانجوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوریآرد : 2و نیم لیوانپیاز : 1عدد بزرگگوشت چرخ کرده : 200گرمسیب زمینی : 1عددنخود فرنگی : 50 گرمرب گوجه : 1 قاشق غذاخوریپنیر پیتزا : 100 گرمزردچوبه : 2قاشق چایخوریادویه کاری : 2قاشق چایخوریپودرآویشن : 2قاشق چایخوری


ابتدا خمیر پیراشکی را تهیه می کنیم. خمیر مایه، شکر و آرد الک شده را با هم مخلوط می کنیم. آب ولرم روی آن ها ریخته مخلوط کرده و ده دقیقه آن را استراحت می دهیم.


پس از ده دقیقه تخم مرغ، نمک، فلفل، 1 ق چ زردچوبه، 1ق چ ادویه و 1 ق چ پودر آویشن را با هم مخلوط می کنیم سپس ماست، جوش شیرین و خمیرمایه عمل آمده و روغن مایع را افزوده و وخلوط می کنیم. در نهایت آرد را اضافه می کنیم و به مدت ده دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست آید. یک ساعت آن را استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود.

پیراشکی گوشتی

 

حال مواد میانی پیراشکی را درست می کنیم. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز ها سبک شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. سیب زمینی های خردشده حبه ای را اضافه و با گوشت سرخ می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و پودر آویشن را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در آخر نخود فرنگی و پنیر پیتزای رنده شده را با مواد گوشتی مخلوط کرده و شعله را خاموش می کنیم.


پس از یک ساعت استراحت خمیر روی سطح را آردپاشی کرده و خمیر را روی آن با وردنه پهن می کنیم. ضخامت خمیر 2 میلیمتر باید باشد.خمیر را به صورت دایره دایره به قطر 15 سانتی متر  برش می زنیم. و مواد را میان آن میریزیم و دو طرف خمیر را به هم متصل کرده با انگشت تا میزنیم یا با کمک فشار چنگال دو طرف خمیر را با هم فیکس می کنیم تا هنگام سرخ شدن باز نشود. باید مراقب باشید تا لبه های خمیر سوراخ یا نازک نشود.

 

پیراشکی های سرخ نشده را ده دقیقه روی پارچه نخی می گذاریم و روی آنها را نایلونی می کشیم. سپس آن ها را در روغن داغ شده بصورت شناور سرخ می کنیم. ( وقتی خمیرهای پیراشکی را درون روغن می اندازید روی آنها با قاشق روغن داغ بریزید تا پف کند.)


پس از سرخ شدن دو طرف پیراشکی آنها را از روغن درآورده روی کاغذ جذب روغن می گذاریم.

آخرین آموزش ها
برترین ها