haraj logo
جستجو

همبرگر گوشت و کلم برگ

مواد لازم :
گوشت گاو : 500 گرمسس مایونز : 150 گرمکلم برگ : 200 گرمنان همبرگر : 4 عددسس گوجه : 2 قاشق سوپخوریپیاز متوسط : 2 عددقارچ : 150 گرمتخم مرغ : 1 عددخامه : 75 گرمنمک و فلفل : به مقدار لازم

برای تهیه یک همبرگر ساده و خانگی با یک سالاد کلم خوشمزه با ما همراه باشید. این یک شام عالی و یک میان وعده ی خوشمزه برای دانش آموزان در مدرسه است.

 ابتدا گوشت گاو را شسته چربی های اضافه ی آن را بگیرید و دو بار چرخ کنید. طوری که دانه های درشت گوشت زیر دندان حس نشود. پیاز را شسته رنده کنید و آب آن را بگیرید تا باعث نشود که گوشت از هم باز شود. قارچ ها را هم تمیز  کنید و روی گوشت رنده کنید. دقت کنید خیس نباشند. مخلوط گوشت چرخ کرده، پیاز و قارچ را با تخم مرغ خوب ورز دهید و کمی نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید.

این گوشت را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به ضخامت یک سانتیمتر به شکل دایره ای در بیاورید. برای سرخ کردن این همبرگر های خوشمزه به یک قابلمه یا ماهیتابه ی چدنی نیاز دارید تا گرما را زود از دست ندهد. اگر گریل داشته باشید که بسیار عالی میشود. این گوشت ها را یک به یک سرخ کنید. هر طرف را 2 دقیقه روی حرارت نگه دارید. ظرف شما باید از قبل داغ شده باشد. نیازی به اضافه کردن روغن ندارید. چون گوشت به اندازه ی کافی چربی دارد، فقط کافی است کمی کف ظرف را چرب کنید تا گوشت به آن نچسبد.

برگ کلم را خرد کنید و با سس مایونز مخلوط کنید. نان های همبرگر را از وسط باز کنید. روی هر نان یک تکه گوشت قرار دهید. روی گوشت ها یک لایه مخلوط کلم برگ و سس مایونز بگذارید. روی این لایه، مقداری خامه و سس گوجه فرنگی اضافه کنید. دومین نیمه ی نان را روی گوشت بگذارید و سرو کنید.

نکته: ترکیب خامه و گوشت قرمز فوق العاده خوشمزه است اما اگر دوست نداشتید میتوانید از پنیر گودا به جای آن استفاده کنید.

همبرگر گوشت و کلم برگ

 

آخرین آموزش ها
برترین ها