haraj logo
جستجو

بورک گوشت و سبزیجات

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 200 گرمورقه یوفکا : 8 عددهویج : 2 عددکلم سفید : 200 گرمفلفل سبز تند : 2 عددآرد : 2 قاشق غذاخوریآب : 2 قاشق غذاخوریسیر : 4 حبهنمک و فلفل : به مقدار لازمپیاز : 1 عددرب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوریروغن زیتون : 3 قاشق غذا خوریروغن سرخ کردنی : 1 استکان

به نام خدا

سلام به هاراجی های خلاق ... و سحر خیز ...


ابتدا سیر ها را برای این که راحت تر و زود تر پوست بگیریم به مدت 20 دقیقه در داخل ظرف پر از آبی می ریزیم بعد از این که کاملا خیس خوردن پوست آن ها را گرفته و در داخل ظرفی با رنده سیر رنده کرده و آماده کنار می گذاریم.


بعد در ادامه پیاز را پوست گرفته و در داخل تابه مناسب و نچسبی ریز خرد می کنیم و روغن سرخ کردنی را اضافه کرده و آن را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم تا از خامی درآمده و نرم و سبک شود.

سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم در حدی که بوی سیر بلند شود.


 حال در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و با مواد مخلوطی هم می زنیم و زیر و رو می کنیم تا خوب مواد با هم قاطی شده و به مدت 3 الی 5 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ بدهد.


سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و مجددا مواد را زیر و رو می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مواد در گیر هم شده و بعد از 2 دقیقه دیگر تفت دادن رب گوجه فرنگی نیز سرخ شود.

بعد حرارت را خاموش کرده و مایه گوشت پخته شده را آماده کنار می گذاریم.

بورک گوشت و سبزیجات


 سپس کلم سفید را خرد کرده و در داخل تابه مناسب دیگری می ریزیم و بعد هویج ها را پوست گرفته و تمیز شسته و روی کلم سفید خرد می کنیم و در ادامه فلفل سبز تند را نیز شسته و آن ها را روی مواد خرد کرده و روغن زیتون را اضافه نموده و تابه را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا سبزی جات مخلوط شده از خامی درآیند و نرم شوند.


 سپس مایه گوشت پخته را اضافه می کنیم و مواد را خوب با قاشق زیر و رو کرده و هم می زنیم تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

بورک گوشت و سبزیجات

 

 بعد از این که مقداری کمی نمک و فلفل پاشیدیم و مواد را مجددا هم زدیم به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت می دهیم تا مزه سبزیجات و مایه گوشت خوب به خورد هم دیگر بروند بعد از روی حرارت بر می داریم.

بورک گوشت و سبزیجات

 

حال به نوبت ورق یوفکا ها را بر داشته و با فرچه مخصوص آشپزی را که با آب خیس کرده ایم و ورق یوفکا را مرطوب می کنیم تا هنگام تا کردن خشک و شکننده نباشند بعد با قاشق غذا خوری مقداری از مواد مخلوطی را قسمت بالا و وسط ورق یوفکا می ریزیم.

 

سپس در ادامه ورق یوفکا را مانند تصویر زیر به طرف داخل تا می کنیم.

بورک گوشت و سبزیجات

 

 بعد در داخل ظرفی آرد را با دو قاشق آب هم می زنیم و از بالا روی ورق یوفکای تا خورده می مالیم بعد آن را رول می کنیم.

بورک گوشت و سبزیجات

 

 حال باقی مانده روغن سرخ کردنی را در داخل تابه مناسبی می ریزیم و آن را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا داغ شود بعد ورق های یوفکای رول شده را درون روغن داغ قرار داده تا سرخ شود.

بورک گوشت و سبزیجات

 

بعد 2 الی 3 دقیقه که یک طرف یوفکای رول شده سرخ شد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ و برشته شود.

بورک گوشت و سبزیجات

 

سپس آن ها را روی کاغذ روغنی می گذاریم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

بعد در داخل ظرف سرو گذاشته و همراه سبزیجات تازه و معطر و سس دلخواه در کنار خانواده محترم به عنوان وعده غذایی مغذی و خوشمزه یا میان وعده عالی میل کنید.

نوش ... جان ...

بورک گوشت و سبزیجات

آخرین آموزش ها
برترین ها