haraj logo
جستجو

پیتزا گوشت و اسفناج

مواد لازم :
گوشت فیله یا راسته گوسفندی : ۲۵۰ گرمادویه : ۱/۴ قاشقماست کم چرب : نصف پیمانهپیاز : ۱ عددسیر : ۱حبهاسفناج : ۲۵۰ گرمآبلیمو : ۱ قاشق سوپ خوریخمیر پیتزا : ۱ عددپنیر پیتزا : نصف پیمانهآب : ۲ قاشق چایخوریبرگ گشنیز : ۲ قاشق سوپ خوریخیار : ۱ عددروغن مایع : به میزان لازمگوجه فرنگی : ۱ عددنمک : به میزان لازمبادام زمینی : ۱ قاشق سوپ خوریبرگ بو : ۳ عددسس گوجه فرنگی : به میزان لازم

با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستانم. امروز طرز تهیه یه نوع پیتزای فوق العاده خوشمزه و مقوی رو براتون میخواهم بنویسم که مطمئنا بعد از خوردنش عاشقش میشین. حتما امتحان کنید و لذت ببرین. پایه اصلی این پیتزا گوشت فیله ایی و اسفناجه. البته شما میتونید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید این بسته به میل و ذائقه خود شما داره.


ابتدا میریم سراغ گوشتمون. گوشتمون چون فیله هستش چربی خاصی نداره پس اول میشوریمش و میزاریم آبش بره. زمانی که آبش رفت رو تخته آشپزخانه به صورت نواری برش میدیمش و کمی نمک بهش میزنیم و میزاریم کنار. حالا یه کاسه رو برمیداریم نیمی از ماستی که داریم رو میریزیم داخل کاسه و ۳ تا برگ بویی که داریم رو هم بهش اضافه میکنیم.

سپس گوشتهامون رو که خرد کرده بودیم رو می ریزیم داخل مخلوط توی کاسه و هم میزنیم تا گوشتمون به ماست آغشته بشه و میزاریم یه ده الی پانزده دقیقه ایی بمونه تا ترد بشه.

بعد از طعم دار کردن گوشتمون میریم سراغ اسفناجها. اول پاکشون میکنیم و بعد میشوریم و میزاریم خشک شه تا بتونیم خردش کنیم. چون سبزی ها مخصوصا اسفناج نباید خیس خرد بشن. چون له شده و طعم اصلیشون از بین میره. سپس بعد از اینکه آبش رفت خرد میکنیم ولی نه زیاد. چون باید برای درست کردن پیتزا، اسفناجها درشت تر باشه و روی پیتزا مشخص باشن.

سپس یه تابه رو بر میداریم و روغن میریزیم داخلش تا داغ شه. زمانی که روغنمون داغ شد فیله گوشتهایی که مزه دار کردیم رو میریزیم تو روغن و شروع میکنیم به تفت دادنشون. به طوری که گوشتها کامل سرخ بشن سپس از رو حرارت میزاریم کنار.


حالا تو این مرحله نوبت خیار و گوجه هستش. اول از همه خیارمون رو پوست میگیریم و میشوریمش. بعد از اون هم گوجه فرنگی رو شسته و رو تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد کرده و میزاریم کنار. در ادامه پیاز و سیرمون رو بر میداریم و پوستشونو میگیریم و بعد از شستشو اونها رو هم ریز خرد میکنیم و میزاریم بمونه.

سپس نوبت برگ گشنیزهامونه که بعد از اینکه شستیم و آبش رفت ریز خردشون میکنیم تا تو غذا از اش استفاده کنیم. بعد از گشنیزها، بادام زمینی ها رو برداشته و خردشون میکنیم و می ریزیم تو یه کاسه و کنار میزاریم.

حالا یه کاسه برمیداریم و خیار و گوجه فرنگی ایی که خرد کردیم رو میریزیم داخلش سپس برگ گشنیز های خرد شده رو همراه با نصف باقی مانده ماست و نصف آبلیمویی که داریم بهشون اضافه میکنیم  خوب مخلوطشون میکنیم تا همه مواد با هم قاطی بشن سپس کاسه رو میزاریم تو یخچال.

در ادامه یه تابه برداشته و روغن داخلش ریخته و میزاریم رو حرارت تا داغ بشه سپس بعد از اینکه روغنمون داغ شد پیاز هایی که خرد کرده بودیم رو داخل تابه ریخته و شروع میکنیم به تفت دادن کمی پیاز ها سبک شد سیر خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم همین که مخلوط سیر و پیازمون داشت طلایی میش اسفناج ها رو هم میریزیم داخل تابه و با هم دیگه تفت میدیمشون.

پیتزا گوشت و اسفناج

پیتزا گوشت و اسفناج


حالا بعد از اینکه اسفناج ها رو تفت دادیم، گوشتهایی که سرخ کردیم رو هم بهش اضافه میکنیم و با هم یه تفت کوچیک میدیم سپس کمی نمک و آبلیمو هم بهش اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم و حرارت رو هم کم میکنیم و میزاریم موادمون کمی با هم بپزن. در اینجا فر رو روشن کرده و میزاریم روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد تا گرم بمونه.

سپس میریم سراغ پنیر پیتزامون. یه کاسه بداشته و پنیر پیتزا رو داخلش رنده کرده و میزاریم کنار. سپس روی تخته آشپزخانه کمی آرد میپاچیم و خمیر پیتزامون رو روی آن پهن میکنیم با وردنه. سپس بعد از اینکه سح خمیرمون رو صاف و به صورت دایره ایی در آوردیم روی سطح خمیرمون کمی سس گوجه فرنگی میمالیم.

و بعد از سس گوجه فرنگی کمی پنیر پیتزا رنده شده میریزیم و پخش میکنیم سپس مخلوط گوشت و اسفناجمون رو هم روی پنیر پیتزا ریخته و خوب پخش میکنیم و در آخر پنیر پیتزا رو پر میریزیم رو پیتزامون و پیتزامون رو به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم داخل فر. سپس بعد از ۲۰ دقیقه پیتزامون آماده شده و سالادی که درست کردیم رو هم از یخچال در میاریم و بعد از برش زدن پیتزا با هم سروشون میکنیم. نوش جان.

پیتزا گوشت و اسفناج

آخرین آموزش ها
برترین ها