haraj logo
جستجو

ساندویچ گوشت و قارچ

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 200گرم قارچ : 400گرم پیاز : 300گرم فلفل دلمه ای : 1عدد گوجه : 5عدد رب : 1ق غ نمک و فلفل و زردچوبه : لازم آویشن : لازم جعفری خردشده : 3ق غ نان لواش : 2عدد روغن : لازم خیارشور : لازم کاهو : لازم آب لیموی تازه : لازم


ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم در ماهی تابه مقدار لازم روغن می ریزیم وقتی گرم شد پیاز خلالی را داخلش سرخ می کنیم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم کمی هم بزنیم وقتی طلایی رنگ شد دویست گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و یک قاشق روغن در آن می ریزیم و هم زده صبر کنیم تا کمی تفت بخورد. بعد دو عدد گوجه را نگینی خرد کنید. اگر دوست دارید گوجه مشخص نباشد آن را رنده کنید ، حال گوجه رنده شده را به آن بیفزاییم یک بار دیگر هم بزنید یک عدد فلفل دلمه ای را مربعی خرد کرده اضافه می کنیم. کمی آب لیمو در آن می ریزیم. بگذاریم بیست دقیقه تفت بخورند و گوشت بپزد.

 


در این مرحله پنج عدد قارچ را که از قبل در آب سرد و نمک نیم ساعتی قرار داده بودیم خوب شسته و برش می دهیم بعد قارچها را به داخل ماهی تابه میریزیم و هم میزنیم بگذاریم پانزده دقیقه جوش بخورد.

 ساندویچ گوشت و قارچ

 


حال یک قاشق رب گوجه فرنگی به موادمان اضافه می کنیم و پنج دقیقه می گذاریم موادمان روی حرارت بماند. دقت کنیم در این مدت حرارت شعله کم باشد تا خورش نسوزد.

 

 


دو عدد نان لواش را باز می کنیم و از موادمان در آن می ریزیم بعد به ترتیب گوجه و خیارشور و کاهو و پیاز و جعفری کنارش می ریزیم نان را رول می کنیم . ساندویچ خوشمزه ی ما آماده است. این غذا شبیه واویشکاست با مقداری تغییر.

 ساندویچ گوشت و قارچ

نوش جان

 ساندویچ گوشت و قارچ

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها