haraj logo
جستجو

سس مایونز با خامه

مواد لازم :
روغن زیتون : 1 لیوانزرده تخم مرغ : 2 تا 3 عدد(بستگی به ریزی و درشتی تخم مرغ دارد)سرکه سفید : 2 تا 3 قاشق سوپخورینمک و فلفل : بقدر کافیخامه : 100 گرم

برای تهیه سس مایونز که بسیار ساده و آسان است باید به نکاتی دقت کرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود: باید توجه داشت که  تخم مرغ و روغن زیتون قبلا در یخچال بوده باشند و حتی ظرفی که سس را در آن تهیه می کنیم روی یخ قرار داده شود تا سس بریده نشود. 


زرده های تخم مرغ (اگر درشت باشند 2 عدد و در صورت ریزی زرده ها از 3عدد استفاده شود) را در ظرف مورد نظر ریخته، سپس مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زرده اندکی کف کند.

سس مایونز با خامه


1 لیوان روغن زیتون را کم کم به زرده تخم مرغ ها اضافه می کنیم

سس مایونز با خامه

پس از آن ترکیب زرده و روغن زیتون غلیظ شد 2 تا 3 قاشق سوپخوری سرکه را قطره قطره اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا سس غلیظ و لغزان شود.

 سس مایونز با خامه


در این مرحله 100 گرم خامه را اندکی زده و به مایه قبلی اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا سس کاملا غلیظ و لطیف شود. 


حتما باید از همزن برقی که قدرت گردش بالایی دارند استفاده شود. 


می توان با افزودن مواد دلخواه همچون سبزی های معطر خشک شده(نعناع، ترخان، ریحان)، گرد سیر یا کمی پودر خردل، عطر و طعم و رنگ سس را بهتر کرد. 


می توان به جای سرکه از آبلیمو هم استفاده کرد. 

سس مایونز با خامه

آخرین آموزش ها
برترین ها