haraj logo
جستجو

مارمالاد

 

مواد لازم :
کدو حلوایی رنده شده 1 لیوانپودر قند 1/2 لیوانکره 3 قاشق غذاخوریپودر هل 1/8 قاشق چایخوریآب 1/3 لیوانآبلیمو 1/2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر

عکس

 

مارمالاد کدو حلوایی

 

 

تصویر

 

طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.

 

پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب کدو بخار شود ( در این مرحله کدو شفاف میشود ).

 

تصویر

 

 پس از شفاف شدن کدو پودر هل ، 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید ) ؛ سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

 

نکته ها :  برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها