haraj logo
جستجو

چیز کیک انبه

مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور : ۱۲۵ گرمپودر نارگیل : ۳۰ گرمکره : ۱۰۰ گرمآب انبه : ۱ پیمانه و ۵۰۰ گرمپنیر ماسکارپونه : ۲ بستهپودر ژلاتین : ۱ قاشق سوپ خوریشکر : ۱۰۰ گرم به اضافه ۱ قاشق سوپ خوریآبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپ خوریخامه فرم گرفته : ۱ پیمانهانبه تازه : ۱ پیمانهنشاسته ذرت : ۳ قاشق سوپ خوریآب پرتقال : ۳ قاشق سوپ خوری


در ینجا باید یادآور شم این دسر فوق العاده پر طرفدار هستش و یک نوع دسر بین المللی محسوب میشه وهمه جای دنیا طرفدار داره مخصوصا طرفداران پنیر. کسایی که پنیر خیلی دوست دارن این چیز کیک خلی مورد پسندشونه و به علت انبه تازه ایی که تو این دسر هستش بسیار مفید و پر خاصیته. بچه ها به خاطر رنگ و خوشزگی این دسر اونو خیلی دوست دارن. حتما امتحان کنید. نوش جان.

ابتدا تو این مرحله میریم سراغ بیسکوییت پتی بورمون. یه ظرف بر میداریم و بیسکوییت ها رو میرزیم داخلش و خردشون میکنیم به طوری که به صورت پودر کامل در بیان. بعد از اینکه بیسکویت ها رو پودر کردیم پودر نارگیلی رو که داشتیم رو به پودر بیسکوییتمون اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوطشون میکنیم ومیزاریم کنار.

حالا یه قابلمه برمیداریم و میزاریم رو حرارت سپس کره ایی که داشتیم رو میریزیم تو قابلمه تا آب بشه زمانی که کره مون آب شد از رو حرارت بر میداریم و کره آب شدمون رو به مخلوط بیسکوییت پودر شدمون با پودر نارگیل اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوطشون میکنیم تا یه مخلوط یکدست به ما بده. سپس قالب که میخواهیم توش چیز کیکمون رو درست کنیم رو بر میداریم و مخلوط بیسکوییتیمون میریزیم کف قالب و کامل پخشش میکنیم طوری فشارش میدیم که هیچ فضای خالی بین شون نباشه. انگار که کف قالب پرس شده باشه. سپس قالب رو میزاریم تو یخچال بمونه تا کامل خودشو بگیره تا ما بقیه مواد رو درست کنیم .

 چیز کیک انبه


حالا تو این مرحله اول یه قابلمه برمیداریم و آب میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد. سپس یه ظرف رو بر میداریم و ۱ پیمانه از آب انبه ایی که داریم رو میریزیم تو ظرف سپس پودر ژلاتینمون رو میریزیم رو آب انبمون تا پودر ژلاتینمون آب انبه رو به خودش بکشه و در ادامه ظرف رو میزاریم رو قابلمه در حال جوش که ظرفمون رو حرات مستقیم نباشه و هم میزنیمش تا ژلاتینمون حل بشه. وقتی ژلاتینمون حل شد ظرف رو بر میداریم از رو حرارت و میزاریم کنار تا خنک بشه.

سپس یه ظرف برمیداریم و خامه ایی که داشتیم رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم با همزن برقی به هم زدنش تا خاممون فرم بگیره زمانی که خاممون فرم گرفت میزاریم کنار تا ازاش استفاده کنیم.

حالا یه ظرف دیگه بر میداریم پنیر خامه ایی که داشتیم رو میریزیم داخل ظرف و ۱۰۰ گرم از شکری که داریم رو هم به پنیر خامه ایمون اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوطشون میکنیم تا یه مخلوط صاف و یکدست به ما بده. در ادامه آب آبلیموی تازه مون رو به محلول ژلاتینمون که گذاشته بودیم سرد بشه اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیمشون سپس مخلوط پنیریمون رو به محلول ژلاتینمون اضافه میکنیم  ومجدد همه مواد رو با هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن. سپس نوبت خامه فرم گرفتمون هستش اون رو هم اضافه میکنیم و با هم میزنیمشون تا یکدست بشه موادمون.

حالا میریم سراغ انبه ایی که داشتیم. میشوریمش و مکعبی خوردش میکنیم و در ناهیت انبه های خرد شده رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم و خو.ب هم میزنیم تا یه مخلوط یکدست به ما بده سپس قالب رو از یخچال در میاریم و نصف مواد کرمیمون رو میرزیم رو لایه بیسکوییتیمون و پخش میکنیمش و میزاریم قالب رو مجدد نیم ساعت تو یخچال. و بعد از گذشت نیم ساعت قالب رو از یخچال در میاریم و بقیه مواد کرمی رو میریزیم روش و خوب پهنش میکنیم تا صاف و یکدست باشه و این دفعه میزاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه.

 چیز کیک انبه


تو این مرحله یه ظرف برمیداریم و نشاسته ذرتی که داریم رو میریزیم تو ظرف و ۱ قاشق سوپ خوری از باقیمانده شکرمون رو هم بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوطشون میکنیم. سپس ۵۰۰ گرم آب انبه ایی که داشتیم رو کم کم به مخلوط نشاسته ذرت و شکرمون اضافه میکینم و هم میزنیم. در ادامه یه قابلمه بر میداریم و مخلوطمون رو میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و در این حین خوب هم میزنیم تا موادمون گلوله نشه و میزاریم تا موادمون غلیظ شه. همینکه موادمون غلیظ شد آب پرتقالمون رو بهش اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و از رو حرارت برمیداریم.

و میزاریم تا خنک شه. همین که خنک شد قالبمون رو از یخچال در میاریم و موادمون که خنک شده رو، رو لایه میانی میریزیم و خوب پخش میکنیم.سپس قالب رو میزاریم تو یخچال تایک شب بمونه و فرداش در میاریم چیز کیک رو و برش میدیم. دیگه دسرمون آماده هستش.

 چیز کیک انبه

آخرین آموزش ها
برترین ها