haraj logo
جستجو

سالاد عدس

 

مواد لازم :
عدس 2 لیوانچغندر قرمز 3 عددتخم مرغ پخته 2 عددپیاز 1 عددسرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 5 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه

زمان کل : ۹۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس

سالاد عدس و لبو

تصویر

 

طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید. سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.

 

چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند. سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.

 

عکس

 

عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید. سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها