haraj logo
جستجو

عدس پلو با گوشت و کشمش

مواد لازم :
عدس : ۲ پیمانهبرنج : ۲ پیمانهگوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرمکشمش : ۱ پیمانه و نیمپیاز : ۲ عددنمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، زعفران : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمسیب زمینی : ۱ عدد


ابتدا عدس رو شسته و بعد یه قابلمه رو آب کرده و عدسها رو میریزیم توش میزاریم یه نیم ساعتی  بجوشه تا کمی بپزه به قول معروف نیم پز شه بعد برنج رو با نمک زیاد خیس میکنیم برای آبکش کردن.


۲ تا پیاز ونگینی خرد میکنیم  یه تابه رو میزاریم رو گاز روغن میریزیم و پیاز ها رو شروع میکینم به سرخ کردن همین که پیاز شروع کرد به تغییر رنگ زردچوبه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم باهم و بعد گوشت چرخکرده و اضافه میکنیم به پیاز ها و شروع میکنیم به تفت دادن و سرخ کردن گوشتمون و بعد نمک و فلفل  رو اضافه میکینم و تفت میدیم و سر اخر یکم زعفران دمکرده میریزیم رو گوشت سرخ کردمون که هم طعم و هم رنگ خوبی داشته باشه گوشتمون.

تهیه عدس پلو با گوشت همراه کشمش


دو عدد پیاز رو به خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و زمانی که سبک شد پیاز زردچوبه میزنیم و بعد پیاز ها رو تفت میدیم تا طلایی بشه و میزاریم کنار وبعد کشمش ها رو جداگانه تو ظرفی جدا تفت میدیم میزاریم کنار.


برای آبکش کردن برنج هم ابتدا آب برنج رو میزاریم جوش بیاد و بعد برنج رو میشوریم تا نمک اضافیش بره و بعد برنج رو با کمی نمک میریزیم تو آب جوش و بهترین زمان آبکش کردن برنج زمانی هستش که وقتی ۱ دونه برنج رو برداشتیم و از وسط نصف کردیم ۱ نقطه سفید وسطش بود بهترین زمان آبکش کردن هستش و قبل از اینکه بخوایم برنج رو آبکش کنیم عدس رو هم میریزیم داخل برنج و بعد آبکش میکنیم و بعد از اینکه برنج رو آبکش کردیم اگر ته دیگ دوست داشتیم کمی روغن میریزیم ته قابلمه و بسته به ذائقمون از نان یا سیب زمینی استفاده میکنیم و بعد برنج رو میریزیم و روش آب و روغن میدیم میزاریم برای دم و بعد از پخت برنج برای سرو کردن ،گوشت و پیاز و کشمش رو باهاش سرو میکنیم.

آخرین آموزش ها
برترین ها